ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-01-12, 19:07   #1
דניכהן
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2012
הודעות: 3
ברירת מחדל ערכי חלבון גבוהים בבשר אשמח אם מישהו יסביר

שלום לכולם,

בחיפושי באינטרנט מצאתי טבלאות ערכי חלבון בבשר שבהן כתוב שיש חלקים בבשר בעלי יחס של כ50גר' חלבון ל100 גר' בשר ואף יותר.
האם זה הגיוני?

לדוגמא:
חלק מס' 10 צוואר: 58 גר' ל100 גר' בשר
חלק מס' 11 סינטה: 50 גר' ל100 גר' בשר
חלק מס' 15 צ'אך: 66 גר' ל100 גר' בשר

תודה לכל מי שיפתור את התעלומה
דניכהן מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-01-12, 19:47   #2
itay301
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלitay301
 
תאריך הצטרפות: Oct 2011
הודעות: 311
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
גיל:: 18
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
ברירת מחדל

מה הבעיה ?
עוד סיבה לזה שזה החלקים הכי טובים זה שיש בהם אחוז שומן נמוך מאוד ביחס לשאר
itay301 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-01-12, 20:09   #3
דניכהן
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2012
הודעות: 3
ברירת מחדל

הבעיה היא שבמקומות אחרים כתוב שיש רק 21 גר' לכל 100 גר באותם חלקים מדוברים (10,11,15)
דניכהן מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-01-12, 20:22   #4
itay301
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלitay301
 
תאריך הצטרפות: Oct 2011
הודעות: 311
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
גיל:: 18
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
ברירת מחדל

יש אתרים שפשוט רושמים שיש 21 גרם חלבון בכל החלקים זה שטויות בשר סינטה נחשב בשר איכותי וידוע כבשר עם כמות גדולה של חלבון וכמות נמוכה של שומן
itay301 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-01-12, 20:42   #5
דניכהן
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2012
הודעות: 3
ברירת מחדל

תודה!
דניכהן מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-01-12, 02:42   #6
טייני
הרס רש"י שליטא
 
הסמל האישי שלטייני
 
תאריך הצטרפות: Nov 2008
הודעות: 1,536
כללי:: הרס הנביא
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי דניכהן צפה בהודעה
לדוגמא:
חלק מס' 10 צוואר: 58 גר' ל100 גר' בשר
חלק מס' 11 סינטה: 50 גר' ל100 גר' בשר
חלק מס' 15 צ'אך: 66 גר' ל100 גר' בשר
חרטה ברטה
אין שום מוצר חוץ ממלאכותי (אבקה) שיש ב100 גרם שלו כמות חלבון של 50 או אפילו 40 גרם.
יותר לאיזור ה20-30 אם זה חזה עוף או סינטה.
__________________
We've come to squat so run and hide.
You bicep freaks must step aside


טייני מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-01-12, 09:22   #7
menahem475(2)
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2011
הודעות: 17
ברירת מחדל

בסינטה יש מקסימום 30,אבל לי יש שאלה יותר מעניינת,איך זה שבכל הטבלאות של הערכים רשום,שב100 גרם בשר לפני בישול יש יותר חלבון מאשר ב100 גרם בשר אחרי בישול?!הרי בבשר לפני הבישול יש הרבה נוזלים אז ל100 גרם יש פחות בשר נטו מאשר אחרי בישול שיש פחות נוזלים.
menahem475(2) מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
כתבה חדשה באתר! ניתוח ערכי בדיקות דם חלק ב'! zivgin פיתוח גוף-כללי 0 22-05-10 19:11
ערכי חלבון במוצרים OmerV תזונה ותוספים 2 28-06-09 19:43
שמישהו יסביר לי איך האיתיופים הם יהודים Dino Psaras פיתוח גוף-כללי 57 19-08-08 12:56
חלבון ותפקודי כבד גבוהים Ori-Silver תזונה ותוספים 26 25-09-07 13:52
אבקות חלבון\חטיפי חלבון בדיוטי פריי tomerA תזונה ותוספים 2 13-08-07 12:54


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:44.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים