|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() אז ככה -הרבה פעמים יוצא לי להתאמן ישר על הבוקר ככה שאין לי כזה זמן לאכול משהו אז לפעמים אני אוכל שני תמרים חצי שעה לפניי האימון או שיש מקרים שאני לא אוכל כלום ובערב שלפני אני פשוט אוכל הרבה פחמימות זה בסדר ככה או שצריך לשנות משהו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לפני אימון בוקר שיוצא מוקדם ואין לי זמן לאכול ארוחה חזקה
עושה 3 דברים: - קפה שחור חזק - בננה - 2 תמרים באימון עצמו- שותה energy amino והאימון עצמו- יוצא לי פיצוץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() קפה שחור יעשה תעבודה אפשר לאכול בננה/דבש/תמרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה קבוע לפני כל אימון קפה שחור חזק
השאלה יותר לגבי האוכל סבבה אני יישאר עם 2 תמרים ואחרי האימון אני כבר יידפוק ארוחה טובה . אבל לגבי אימון בוקר אפשרי לעשות על בטן ריקה לפעמים או שזה יכניס אותי למצב קטבולי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() לול מה תה סטלן כאילו אחרי 7 8 שעות צום הגוף לא במצב קטבולי? עדיף סוכרים מורכבים שימלאו לך את הקליקוגן ואם אתה מרגיש עייף אז קפה שחור או תה שחור זה סבבה אבל תמרים? כאילו זה סוכרים פשוטים שזה סבבה ואבל לכמה את חושב שהסוכרים האלו מספיקים לך? 2 סטים? תן דגש לפני אימון לאוכל אנאבולי כלומר פחמימות מורכבות וחלבון (עדיף קזאין) ולהמנע משומנים שמורידים לך את האינסולין לפני האימון. שיבולת שועל+גבינה דלת שומן דוגמא טובה לאוכל לפני אימון. ממליץ לך ולכולם לקרוא את רב המכר של tom venuto , burn the fat feed the muscle ספר ממש סבבה על תזונה אחד הטובים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי זה בדיוק הייתה השאלה תודה רבה - וזה בסדר לאכול את זה חצי שעה לפניי האימון ? זה לא יכביד קצת ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי מטבוליזם ותלוי כמה ואיך ישנת,אם חירבנת ועוד מליון דברים בתאכלס החלבון לא יגיע ליעדו אחרי חצי שעה רק אם זה מי גבינה אבל הפחמימות מתחילות להספג ישר אז אם אתה מרגיש טוב 30 דקות לפני אימון אז סבבה..
אצלי ניסיתי לא הרגיש טוב אז אם אני מתאמן בבוקר: אני קם ב-4 טוחןןןן כמו שמן,הולך לישון (לא בריא במיוחד תכניקה להשמנה) וגם ב-6 לאימון,אבל לפחות האימון יוצא בן ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() האמת יוצא לי אימון קטלני אני חושב שאני ימשיך לקחת שניים שלוש תמרים לפני האימון או בננה ופשוט אחרי האימון אני יאכל ארוחה מלאה כבר ישר -זה בסדר לעשות ככה או שעדיף לקום שעה לפני האימון ולאכול פחמימה מורכבת ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו יש הבדל אם אני לוקח כדורי קפאין לאומת קפה שחור חזק חזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() שמע התלקדתם אותי עם התמרים האלה נראה לי מחר אני גם יאכל ככה לפני האימון חח.. שתה קרטון חלב גם ואתה מסודר אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חסר מה לאכל לשתות קרטון חלב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |