|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי מספר בדיקות דם התברר שיש לי עלייה באנזימי הכבד
מכיוון שאני בנאדם בריא בד"כ מתאמן 10 שנים (בן 25) ואוכל נקי כנראה שמה שמעלה את הערכים זה אבקת החלבון.... הונחתי להפסיק איתה עכשיו למשך חודשיים ... זה מבאס רצח כי זה מקור מעולה בשבילי עם הסדר יום הלחוץ ביום יום בכללי מישו פה נתקל בתופעה כזאת? יש סיכוי שיגידו לי להפסיק לגמרי עם החלבון...? יכול להיות שזה באמת פוגע לנו בכבד .....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() יש אנשים שזה באמת פוגע להם בכבד ובכליות אבל יש אנשים שגם אם ישתו כול היום לא יקרה להם כלום......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר את התופעה, גם אני ביצעתי כבר שתי בדיקות דם שבשתיהן נמצאו ערכים גבוהים של תפקודי כבד.. (alk.phosphat, ast, alt). התוצאות לא היו גבוהות במיוחד, אך עדיין עוברות את תחום הנורמל. אמרו לי שזו תופעה מוכרת לאנשים שמתאמנים הרבה - זה קשור לשרירים גם, בגלל זה יש תפקודי כבד גבוהים..
בין הבדיקת דם הראשונה לשנייה הפסקתי גם אני לקחת את האבקות חלבון, מחשש שהן הסיבה לתפקודי כבד גבוהים, אבל גם בבדיקה השנייה, לאחר ההפסקה מהאבקות, התגלו אצלי ערכים גבוהים בתפקודי כבד. מישהו באמת מכיר את הנושא הזה? אמנם אני לא מודאג לאחר שקראתי כי זה דבר ידוע למתאמנים, אבל עדיין אשמח לשמוע יותר על העניין הזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לי יצא 140 פי כמה מהנורמה הסיבה לכך זה לא בהכרח מהאבקה אלה בגלל שאנשים אוכלים יותר מדי חלבון לא פי 2 אלה פי 3-4 ומעלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה שזה דבר ידוע אצל מתאמנים לא אמור להרגיע אותי....
השאלה אם זה מזיק... כי אם זה מזיק מה שווה כל המאמץ החזה עוף האורז מלא וכל המסביב של להתאמן?? שבסוף חלילה נחלה במחלת כבד/כליות???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חחחחח זה כניראה פשוט בגלל שאתה מתאמן,אל תסיק מסקנות יותר מדי מהר והרופא שלך חמור אם הוא לא חשב על ז כאופציהה...אימונים גורמים לעליה באנזימים אלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה אחרונה בהחלט-תרגיע ת'פה שלך
|
![]() זה קשור לשרירים גם,תקפיד על 40 דקות אירובי אבל גם כשאתה במאסה,פעם בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שימוש באבקת חלבון | ir134 | תזונה ותוספים | 2 | 13-01-09 22:40 |
שימוש באבקת חלבון... | gilig | תזונה ותוספים | 3 | 03-10-08 15:48 |
אבקת חלבון-שימוש | sandrik | תזונה ותוספים | 2 | 29-08-08 11:28 |
תדירות שימוש באבקות חלבון | Yoshi-Moto | תזונה ותוספים | 8 | 13-02-07 21:48 |
שימוש והפסקת השימוש באבקת חלבון | Arielp | תזונה ותוספים | 13 | 11-02-07 01:55 |