|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי,
התחלתי לעבוד לפי התוכנית הבאה שהיא ווריאציה של הליניארית: A סקוואט - 5x5 במתכונת לינארית בנצ' - 5x5 לינארית תרגיל רגליים - 3x8 תרגיל חזה - 3x8 תרגיל יד קידמית - 3x8 b דדליפט - 4x5 לינארית מיליטרי - 4x5 לינארית מתח - 3x5 בנטאובר - 3x8 תרגיל כתפיים - 3x8 תרגיל יד קידמית - 3x8 המטרה היא להתחזק בתרגילים הבסיסיים אבל גם לצבור מעט מסה בתהליך - קצת להטות את הלינארית לכיוון ה-ab הקלאסי עם דגש על כוח והבסיס. אני רוצה לציין שלפני זה עשיתי את הלינארית עם גדילה סבירה במשקלים ונראה לי נחמד לנסות מעט היפרטרופיה כרגע. ולשאלה - נראה לכם הגיוני? זתומרת מבחינת ההתאוששות והנפח? אני שואל כי אין פה יום נפח לסקוואט - מצד שני גם אין יום סקוואט קל באמצע וגם מבחינת הדדליפט - אפשר בממוצע כל 5 ימים לעשות דדליפט עצים? ואולי עדיף בכלל לעשות פשוט את הלינארית ולתת דגש על חזה באימונים A,C ולגב ב-B? תודה מראש למועצת החכמים (ולשאר העוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מה המשקלי עבודה בתרגילים המורכבים???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לינארית 5x5 + חיטוב- כמה שאלות. | טייני | פורום אימוני כוח | 14 | 12-04-11 18:45 |
בקשר להתקדמות לינארית בss | Deadlift | פורום אימוני כוח | 14 | 27-09-10 03:49 |
פאקקקקקקקקקקק מוטציה! | gad57 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 24-03-08 21:34 |
קבלו איזה מוטציה 0_o ***אזהרה: קשה לצפייה*** | The Iron Man | פיתוח גוף-כללי | 12 | 19-02-08 15:57 |
**קשה לצפייה** ילד מוטציה שנראה כמו חייזר | The Iron Man | פיתוח גוף-כללי | 51 | 17-06-07 13:02 |