|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, אני מתאמן חודשיים בss , לפני שבועיים וחצי בערך נפצעתי בסקוואט מאז אני לא נוגע בסקוואט. אין ברירה אלא להימנע טיפה מהסקוואט. אני בחרתי להמשיך עם ss כדי להגיע למשקלים יותר נורמלים . המשקלים כרגע :
סקוואט 100 ק"ג (בשיא עד לפציעה , מאמין היום יכול להיות 110 לפחות) בנץ' 80.5 קג פרס 59 קג מתח עם תוספת משקל של 13.5 קג (סה"כ= 96 ק"ג כולל גוף) דדליפט 135 ק"ג הקטע הוא שאני מאמין שאני לא אוכל לחזור נורמלית לסקוואט עד עוד חודש לפחות..הערכה גם מכמה מומחים בתחום. בכל מקרה, ss נורמלי אי אפשר לעשות יותר כי הגירוי לפלג תחתון כבר ממש לא מורגש אצלי חוץ מדדליפט אבל הארבע ראשי כבר ממש לא מגורה מספיק זמן . * השאלה היא ככה , להמשיך בss (כי עוד לא נתקעתי בבנץ' למשל , ובדדליפט ובפרס ..זתומרת , עדיין לא עשיתי ריסט באף תרגיל) או לעבור לab מורכבים חוץ מסקוואט אבל עם תרגילים אחרים לרגליים. * עוד חודשיים וחצי אני מחטב . בן 18,1.70,83 ק"ג (יש גם המון נוזלים בגלל קריאטין) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() Ss בלי סקוואט היא לא ss, תעשה ab
ברגע שתחלים תחזור לss, כשתגיע ל140 ל3x5 בסקוואט אתה תהיה גדול מאוד
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן..ככה הייתה ההרגשה שלי גם בנוגע לזה
סתם שאלה מסקרנות, קיימת איזו תכנית כוח שלא כוללת סקוואט ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() לא... זאת אחת מה3 הרמות הבסיסיות בפאוורליפטינג
יש תכניות שלא כוללות דדליפט
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |