|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, לפני מס' ימים התחלתי להתאמן לפי תוכית ss של מארק ריפטו, בתוכנית הזאת אני אמור להעלות את המשקל כל אימון, עכשיו הבעיה היא שלהעלות את המשקל ב5 קילו זאת תהיה בעיה כי אני רק בן 16 אני מרים מקסימום 30 קילו אוליי יותר, ואם אני אתקדם בעליה של 5 קילו כל אימון בסופו של דבר אחרי 30-35 קילו אני כבר לא אוכל להרים משקלים כאלה.. ואם אני אעלה את המשקל כל אימון ב2.5 קילו אז זה לא יהיה שווה בשני הצדדים של המוט כי הצלחת הכי קטנה אצלי היא של 2.5 קילו ככה שאם אני מעלה משקל כל אימון ב2.5 בצד אחד של המוט יהיה משקל יותר גדול ב2.5 ובצד השני משקל רגיל(ב2.5 פחות ממה שבצד השני של המוט) אז איך אני אעלה כדי שגם לא יהיה יותר מדי כבד וגם ככה שבשני הצדדים יהיה משקל שווה? עוד שאלה- מה זה בדיוק ריסט? אני מתחיל הכל מהתחלה ממשקל נמוך כמו שהתחלתי בתחילת התוכנית? ומתי אני יודע שאני צריך ריסט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא קראת את התוכנית, אתה מחפש חיים קלים בלי ללמוד את התוכנית
יכול להיות שזה לא מתאים לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() קראתי מאמר שלם על זה ופלוס שאלתי המון אנשים לפני שהתחלתי בתוכנית הזאת, אני לא כמו כל אלה שפשוט רוצים להתנפח בלי לדעת מה בכלל הם עושים, אני קורא קודם כל שואל ורק אז רואה מה טוב בשבילי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ריסט זה אומר להוריד 10% מהמשקל שהעלת אליו(אחרי שנכשלת ב 2 אימונים ברציפות במשקל החדש)
ואז להעלות שוב פעם בשביל לשפר את המשקל שהיה לפני הריסט. ואם קשה לך לעלות 5 קילו תעלה 2.5...
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על התגובה טל וגם על ההסבר =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיות בעיות בעיות - מנסה לעשות קצת סדר | lifton | פיתוח גוף-כללי | 10 | 31-01-11 12:30 |
בעיות מפרקים | itamar10 | אימונים | 3 | 22-08-08 16:59 |
בעיות צבע ב lcd | lion507 | פיתוח גוף-כללי | 3 | 09-08-08 22:11 |
בעיות בגב... | rebox | פציעות ספורט | 1 | 15-07-08 08:56 |
בעיות בעיות בעיות ועוד בעיות | orel | פיתוח גוף-כללי | 8 | 09-12-06 00:07 |