|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ישלי המון סימני מתיחה, בגב, בחזה, בידיים, ואני יודע שזה עובר עם הזמן, אבל יש איזה שהוא טיפול שיעזור למנוע שיצאו עוד סימנים? אני כרגע שם כרם עם וויטמין e זה יכול למנוע את ההתפשטות של הסימנים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() גם לפי דעתי שיזוף יעשה טישטוש טוב וכדאי לבדוק את עניין המשחות למיניהן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והכרם לא עוזר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לפני כמה שנים השתמשתי במשחה שרופא משפחה המליץ לי עליה להעלים צלקות שנוצרו לי עקב פציעה..וזה עזר
אבל אני לא יודע עד כמה הדברים דומים מבחינה דרמטולוגית (צלקת,סימן מתיחה..יכול להיות שזה אותו הדבר) ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור או רופא משפחה ![]() תעדכן אותנו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה, באמת רעיון טוב למה אני הולך קבוע לרופאת עור בגלל הראקוטן ואני לא שאלתי אותה לגביי זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אמרה לי שזה בגלל גיל ההתבגרות- שום דבר לא יעזור לזה וכל מני שטויות.. איך שהיא סימה לדבר אמרתי לה בולשיט, אני גודל וזה נפוץ אצל מתאמנים, ואז היא דפקה לי במבטא רוסי כבד 'אתה רוצה להקשיב לרופאה שלמדה 20 שנה או למדריך בחדר כושר שלמד חצי שנה'? חחח קיצר סתם דפוקה. אני באמת ישמח אם מישו ימליץ על איזה מישחה או קרם, נגיד כמו שבלאק אמר שהביעו לו משחה לצלקות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כל משחה שעשירה בויטמין e ,יש שמנים למיניהם כמו שמן קוקוס לדעתי ששמעתי בעבר שהוא יעיל לתפעה הזו אבל באף מקום לא מצאתי משהו שמוחק אותם חוץ מטיפול לייזר..
...בכל מקרה תן חיפוש בגוגל ותמצא מלא מידע על זה.
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() יש טיפול בco2, אני מתכנן ללכת ליעוץ כי גמלי יצאו סימני מתיחה קצת בידיים, גם קצת בגב אבל זה לא מפריע לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומזה הטיפול הזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לקחת קפסולה של ויטמיןe לעשות בה חור קטן ולהכניס את השמן שיש בקפסולה לתוך קרם לחות ולימרוח על האזורים עם הססימנים,אבל זה רק יעזור לזה לא להתפשט אבל זה לא יעלים את זה..תילך גם לים תשתזף קצת זה גם יטשטש את הסימנים....אבל אם זה ממש ממש ממש מפריע לך תילך לפלסטיקאי אולי אפשר לעשות איזה משהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אבץ עוזר למניעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() אחרי הורדה של 40 קילו אתם חושבים שגם נשארים סימנים??
המשקל לפני האימונים היה 120 אתם חושבים שעד שהמשקל ירד ל 80 גם ישארו סימנים?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה 120קילו ורוצה לרדת ל80 אז אני מאמין שאם תשתמש במשחות של הריון למניעת סימני מתיחה זה יעזור לך.
אם אתה תרד חד ומהר ישאר לך עור עודף וגם רב הסיכויים שיהיו לך סימני מתיחה עקב השינוי המהיר בגוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סימני מתיחה? | TheRock | פיתוח גוף-כללי | 24 | 27-01-09 20:57 |
סימני מתיחה | shlomi1994 | גלריות הגולשים | 16 | 03-12-08 21:08 |
סימני מתיחה | hamo21 | פיתוח גוף-כללי | 8 | 20-03-08 21:28 |
סימני מתיחה | Ido | פציעות ספורט | 4 | 09-09-07 17:17 |