|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ברגל ימין, באמצע השוקה בין הברך לכף רגל, בצד שמאל בין העצם לשריר התאומים...
יש לי נקודה מאוד מאוד כואבת ללחיצה. נקודה מאוד ספציפית על העצם, בקושי ס"מ אחד. רק כשאני לוחץ עליה היא כואבת. לא בזמן ריצה, לא בשום זמן במהלך היום - רק בזמן לחיצה. מה זה יכול להיות? תודה מראש.
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מכיר את הכאב שאתה מדבר עליו ... חוויתי אותו גם ודרך אגב הזכרת לי לבדוק את המקום ואציין שכבר חלף הכאב..
לא יודע בדיוק אם להגיד לך שזה יכול להיות שבר מאמץ מאובחן.אבל זה בהחלט יכול להיות התחלה. עכשיו אם אתה שואל את עצמך מה עשיתי שזה עבר לי .... תבדוק את זוג הנעליים שלך שאתה משתמש בהם לריצה ... פעם באמת הקדשת מחשבה לנעליים האם הם באמת מתאימות לך..? ואני לא מתכוון לכך שאתה מרגיש בנוח.אלא מושגים אנטומיים יותר כמו האם יש לך נטייה לסופניציה או פרונציה כשאתה רץ או שאתה בכלל רץ נייטרלי?? אם אתה מתענייין לדעת את הדברים האלה (במידה ואתה שומע עליהם פעם ראשונה) אז אתה יכול לבדוק בחנויות ספורט של יבואנים הם מעלים אותך על משטח ריצה ובודקים איזו קשת יש לך,האם יש לך נטייה לסופניציה,פרונציה,או שאתה רץ נייטרלי.. ומתאימים לך בדיוק את הנעל שאתה צריך. במידה וכבר עשית את זה ולא חדש לך מה שאני כותב פה אז זה אין לי מושג למה כואב לך .. בכול מקרה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שבר מאמץ | OK. | פציעות ספורט | 2 | 15-08-11 02:05 |
שבר מאמץ? | yogiyogi | פיתוח גוף-כללי | 0 | 22-10-09 21:42 |
שבר מאמץ | avishav1 | פיתוח גוף-כללי | 8 | 13-10-09 21:36 |
שבר מאמץ | the pharmacist | פציעות ספורט | 1 | 14-06-09 15:55 |