|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה מקסימום משקל על שש חזרות, עד שאני מצליח להגיע עם המשקל הזה לשמונה חזרות לכל הסטים (אם הצלחתי שני סטים שמונה ועוד שניים רק שבע גם תופס) אז אני מעלה משקל
מה הטכניקה שלכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() לעשות תוכנית הגיונית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קובה אני מבין שהציניות הזאת שאתה משתמש בה כל הזמן תורמת לך להרגשה הכללית של ״אני יותר חכם פה מכולם״ אבל בשלב מסויים זה קצת מאבד מעצמו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בגדול קובה צודק רק שאני ירחיב.
אתה צריך תוכנית אימונים בעלת מספר סטים וחזרות קבועות. תרים משקל שאתה לא משקיע את כל החיים שלך בו כדי להרגיש טוב עם עצמך שאתה מרים כבד, ככה הפציעות מגיעות. פשוט להוריד אגו ולהרים משקל שאתה מתאמץ בצורה הגיונית. כך לאט לאט השרירים שלך התחזקו ואז תעלה משקל. הגוף שלך לא מכונה, תפעל נכון ובהצלחה !
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם היית משקיע ורוצה באמת לדעת היית הולך וקורא על תוכניות כוח ואיך מעלים שם משקל ומה קורה שנתקעים ואז היית מבין את מה שקובה רשם. אגב הוא לא רשם לך בציניות הוא רשם לך ברצינות לגמריי אתה פשוט לא מספיק אינטיליגנט כדי להבין את זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני קורא מספיק, במידע על זה עוד לא נתקלתי פשוט. מאיפה בדיוק קיבלת את הרעיון שאני נתקע על משקלים? ולענות על שאלה בעקיפין בצורה שמרמזת שהשאלה מפגרת זאת ציניות - בוקר טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() זאת לא הפעם הראשונה שאתה מזיין תמוח עם השאלות המפגרות שלך. כולנו ראינו מה המשקלים שלך אז סלח לי עם משקלים כאלה הטכניקה שלך עלובה ולא מועילה בעליל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נפיחון
|
![]() מה קשור עכשיו? אם תעשה תוכנית הגיונית שמבוססת על עליה במשקלים בכל אימון אתה תראה שתגיע למשקלים מכובדים ביותר גם תוך חודשיים. יש פה אנשים שהוסיפו 20 קילו למוט תוך חודש. זה פשוט מוכיח שהטכניקה שלך פשוט לא מועילה אין מה לעשות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
בשביל לעלות במשקל צריך לעשות תוכנית שיש לה תכנון לנארי ולא סתם לזרוק רשימת תרגילים וסטים כאילו זה רשימת מכולת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא נגדך ואין לי שום בעיה איתך אישית אבל הגיע הזמן שכל הוותיקים פה יזכרו שגם הם פעם לא הבינו מאה אחוז.. אז אפשר לענות ישר ולעניין כמו בני אדם הגיוניים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
נפיחון
|
![]() כל הוותיקים פה לפני שהם שאלו שאלות לא התעצלו וקראו קצת מאמרים במקום לדאול שאלות מטומטמות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://israelbody.com/showthread.php?t=2094 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
נפיחון
|
![]() כפרה שים לב שלא התווכחתי עם אף אחד ולא התבכיינתי שיענו לי הבאנתי שזה לא נכון מה שאני עושה והלכתי לקרוא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חברה שלי עזבה אותי חבבברה מה אני עושה? - ss יא זין אמא שלי הרביצה לי מה אני עושה??- ss כפרה אכלתי המבורגר ואני בחיטוב מה אני עושה??- ss וזה שאתם עוד נחמדים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
נפיחון
|
![]() צודק ב100% ואתה יודע שאני מכבד אותך. אבל שים לב איזה שאלות נשאלות פה. כח ילדי fxp הגיעו לפה ובמקום להשקיע ולקרוא קצת הם שואלים שאלות שילד בן 5 יכול לענות עליהם. שים לב שכמעט כל הוותיקים פה זורקים זין. פעם היו עוזרים כי היו שאלות נורמליות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך הטכניקה? | roihezki | אימונים | 3 | 08-05-10 19:47 |
איך הטכניקה? | roihezki | אימונים | 0 | 15-04-10 07:30 |
איך הטכניקה של הסקואט? | hadash | אימונים | 3 | 04-03-10 15:12 |