|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
אני חדש פה, ואשמח לעזרה ממכם! אני מתאמן קרוב לשנה, רוב האימונים שאני עושה הם אימוני בוקר - כי אין לי זמן ביום, רוב היום אני בעבודה וחוזר מאוחר - עובד במחשבים (לא מבצע יותר מדי פעילות...). אני עושה אימוני aba - שלושה פעמים בשבוע קבוצות שרירים שונות וכל חודש וחצי מגוון. ופעמיים מקסימום - משחק טניס. אז ככה לתכלס, אני לא לוקח אבקות ואני לא רוצה לקחת. נתונים : 1.90 משקל 89 ק"ג. אני אוכל בערך כל שלוש - ארבע שעות שהתפריט שלי בגדול הוא כזה: לפני אימון בוקר: 2 פרוסות עם ריבה \ קורנפלקס עם חלב בוקר: חצי קופסא קוטג' סלט ירקות חביתה\ביצה קשה טונה 2 פרוסות לחם מלא צהריים: אורז\פסטה\תפוחי אדמה חזה עוף\עוף\קציצות סלט ירקות אחה"צ: פרוסה עם פסטרמה דלת שומן \ יוגורט דל שומן עם אגוזי המלך ערב: אורז\פסטה\תפוחי אדמה בשר בקר\עוף סלט אולי פרוסת לחם מלא לילה: קורנפלקס עם חלב מטרה:אני רוצה לעלות עוד 5 קילו אבל אני רוצה גם שיהיו לי "ריבועים" יפים בבטן, ולא סתם להשמין, אני משתדל לא לאכול הרבה שומן ולהאתמן חזק על הבטן וגם לעלות במסה, אפשרי? בבקשה חוות דעת, טיפ, עזרה. הכל יתקבל בברכה, תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() בבקשה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אין דבר כזה עליה של שריר בלי שומן אתה יכול לעלות בקצת שריר וקצת שומן ואז להוריד קצת שומן
אבל זה תלוי באחוז השומן הנוכחי שלך תעלה תמונה וניראה דבר שני תחשב את כמות החלבון שומן (שאני רואה שממש חסר לך) פחיממות ותנסה למצב כזה חלבון 2.2 x מישקל פחממות 3-5 x מישקל שומן על כול קילו שומן תישתמש במחשבון קלוריות למעלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מזאת אומרת חלבון שומן?
אני לא רוצה כבר לעלות יותר מדי במסה, אולי קצת... אבל אין מצב כזה שמעלים במסה ועדיין לא צוברים שומן ורואים בטן שטוחה עם ריבועים? אם אני אוכל דברים בלי שומן ונמנע מהרבה דברים כמו מיצים, עוגות, מטוגנים ואוכל הרבה, אני לא יוכל לעלות במסה ולהבליט את הבטן החוצה? כי כרגע זה המטרה שלי... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט התזונה והאימונים שלי | RBM | פיתוח גוף-כללי | 9 | 11-08-10 19:29 |
תפריט התזונה שלי | HHHH | תזונה ותוספים | 7 | 24-08-07 13:06 |
תפריט התזונה שלכם. | HHHH | תזונה ותוספים | 1 | 18-05-07 13:21 |
תפריט התזונה שלי | HHHH | תזונה ותוספים | 4 | 17-05-07 12:51 |