|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ממה שאני יודע ה"חומרים" זה בעצם סטרואידים. העניין הוא שאני רואה פה הרבה פעמים שאנשים מעלים תמונות ואנשים רושמים להם להפסיק עם החומרים ואמרים להם שזה לא טבעי.
עכשיו עם כל הכבוד, יש לאותם אנשים אחלה גוף, אבל לא משהו שניראה כמו הענק הירוק. בתור ידע כללי שלי מהעבר אני הנחתי שסטרואידים זה משהו שרק בודיבילדרים כבדים לוקחים, אבל כל התגובות האלה גורמות לי לחשוב שוב. עד איזה גבול אפשר להגיע בלי לקחת סטרואידים? או שזה הכל סתם מפתיחת עיניים וקנאות בתוצאות? ומה זה נחשב בעצם מתאמן טבעי ומתאמן לא טבעי? אם הוא לוקח סטרואידים או לא? אבקות חלבון ותוספים אחרים עדיין נחשבים בגדר הטבעי? אני אשמח לקצת הבהרות |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() מדברים כמובן על אפקות חלבון ומולטי ויטמין ג2ר
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ק1בה גם קריאטין נחשב "חומרים" ואם אני לוקח קריאטין אני על טבעי?
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אתה ס1פר mן
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מתקרב... משהו עם עטלף.. ?
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() תזדהה יא מאניק
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מצחיק!
יש לך גם בדיחות על בלונדיניות? |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לא
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בלונדינית וחבר שלה הולכים ללונה-פארק.
פתאום היא עוצרת ואומרת לחבר שלה: "אני רוצה לעלות על הגלגל הענק!!" החבר שלה עונה: "לא! את עם חצאית ועם תעלי על הגלגל יראו לך את התחתונים" הבלונדינית : "אוקיי..." החבר: "אני הולך להביא לנו משקאות" החבר הלך, וכשחזר ראה את כל הבחורים בלונה-פארק מסביב לגלגל הענק ואת החברה הבלונדינית שלו יושבת בגלגל. החבר: "אמרתי לך לא לעלות על הגלגל הענק, עכשיו רואים לך את התחתונים!!" הבלונדינית: "אל תדאג, הם ביד שלי" |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש תחרויות עם בדיקת דופינג מחמירה לכל מתחרה והאנשים שמה בדרך כלל לא עוברים את ה80 קילו יבש פחות או יותר זה צמוד ליניארית לגובה עם קצת יתרון לנמוכים וההפך.
הקטע זה שאחרי כמה שנים התוצאות ירדו כל פעם בבערך חצי כל כמה זמן עד שזה יגיע לאסימפטוטה שזה הגבול הגנטי . משם אפשר לעלות על סטרואידים עוד. יש כמובן את אלה שגם לא מגיעים לזה ועל חומרים |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאנשים אומרים " יותר מידי סטים " למה הם מתכוונים? | ilayzror | אימונים | 4 | 18-09-08 19:17 |
היחס ל"חומרים אסורים" | adirsommer | תזונה ותוספים | 75 | 10-09-08 18:22 |
הגדירו "חילוף חומרים מהיר" | gps | תזונה ותוספים | 0 | 08-10-06 00:07 |