|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
אני מתאמן ab למטרת כוח ועליה במסה השאלה שלי לגביי משך האימון אימון לוקח לי בין שעה ו 20 דקות לשעה וחצי ללא החימום מנוחה בין הסטים 90 שניות, הבנתי שלאחר כשעה הגוף מתחיל לשחרר כל מיני הורמונים קטבולים , השאלה היא אם צריך לקצר בזמן המנוחה בין הסטים ואז אני אגמור תוך שעה או שזה לא כל-כך קריטי ??? תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אם אתה נח בהפרשים כאלה קטנים בין הסטים התכנית שלך עמוסה מדי...
או שתקצץ בתרגילים(עדיף) בעיקר מבודדים, או שתקצר מנוחות
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תרשום תתוכנית אימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי אני נח 90 שניות בין סט לסט
אבל השאלה שלי היא לגבי משך זמן האימון שלוקח לי שעה ו 20 דקות או שעה וחצי, האם הזמן הזה ארוך מדיי בשביל אימון ???? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פה באתר ברוב הכתבות ממליצים עד שעה ואין לי מושג אף אחד לא כותב סיבה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() עם ההפסקות שאתה עושה(90 שניות) האימון ארוך מדי, כן, לא אמור לקחת יותר משעה, כנראה יש לך יותר מדי סטים ותרגילים
אופק- זה בגלל הפרשת הורמונים קטבוליים(מפרקים) בפעילות עצימה עם מנוחות קצרות, יש הרבה תכניות ספציפיות עם מנוחות קצרות(גם תכניות של מאמני כוח) שלא ממליצים לעבור את השעה אימון. אם היית עושה תכנית שמתמקדת בכוח ונח 5 דקות בין הסטים הייתי מבין, כי אז גם השרירים נמצאים פחות זמן תחת עומס מאימון רגיל(העומס גבוה יותר, אבל קצר יחסית), אבל אתה לא
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() תרשום תתוכנית אם אתה רוצה עזרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שרציתי להבין לגביי הורמונים הקטבוליים שאומרים שאחרי שעה מתחילים להשתחרר הורמונים קטבוליים ולכן צריך שהאימון יסתיים אחרי שעה, האם זה נכון , האם זה קריטי אם האימון ימשך שעה וחצי, והאם זה רק למתאמנים מתחילים או גם לוותיקים ???????
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו לא יכולים לדעת- תרשום את כול התוכנית במלואה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נאמר אני שואל גם באופן כללי בלי שום קשר אלי בנושא של ההורמונים הקטבוליים שרשום בהרבה מאמרים שמשתחררים לאחר אימון של שעה ?????
התוכנית שלי היא ab אימון a עם 40 סטים אימון b עם 48 סטים 90 שניות מנוחה בין סט לסט ארבע פעמים בשבוע ראשון שני רביעי חמישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |