|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: שחיף שלא עולה במשקל :-)
עוסק ב:: זנות
חדר כושר: בית הנוער ירושלים
|
![]() שלום
אני רואה בפורום הזה ובהרבה פורומים של תמונות גולשים ילדים רזים שלא עולם במשקל ועדיין יש להם שרירים וגוף מחוטב בערך! אני לא מבין את זה :-( אתם אומרים שצריך לאכול כדי לפתח שרירים אבל יש פה נערים שנשארים כמעט באותו המשקל ויש להם גוף אחרי חיטוב וקצת שרירים אני יודע שאם רוצים יותר שרירים+יותר גוף מחוטב צריך לעלות במשקל ולחטב אבל אני רואה תגובות שלכם אומרים להם תתחילו לעלות במשקל ואני הבנתי מאנשים אחרים שאם לא עולים במשקל אנ ייכול להתאמן 2 ועדיין אני יראה אותו הדבר בלי שרירים ובלי שום דבר אז איך???????????????.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() אחי אתה יודע מה זה מאסה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן
וסליחה שבטעות פתחתי אותו אשכול פעמיים! לאגים באינטרנט! אבל יש כאלה שלא עושים מסה ומפתחים טיפה שרירים זה מוזר מסה זה עלייה במשקל ובמסת שריר יחד שאז ככה אפשר להנפיק תוצאות טובות יותר בחיטוב כמה שיותר מסה+אימונים=חיטוב טוב יותר+שרירים יותר גדולים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שוב פעם אתה מבולבל
חיטוב לא יגדיל לך את השרירים הוא יוריד אותך במשקל כמובן שזה לא רע זה הדבר השני שצריך לעשות אחריי מאסה .... קודם עושים מאסה אתה תקבל תוצאת גוף מהמאסה ורק אז אתה מחליט עם לחטב להוריד את כל השומן המיותר.. כמובן שאין מה לחטב אחריי שרואים כבר קוביות... אני למשל הייתי על 15 % שומן לפניי שהתחלתי מאסה סיימתי מאסה עם 20 % שומן ואז חיטבתי ל15 % בחזרה וראו אצלי קוביות מרוב השריר שצברתי כרגע אני שוב חוזר על אותו גלגל ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי תודה :-)
אני הולך לעלות רק עד 70 קילו (אני 62 עכשיו על מטר 72) אז אני גם יעלה באחוזי השומן ואז אני יחטב לאיזה 67-65 קילו :-) אבל אני משתדל טיפה לאכול נכון :-) זה כאילו אתה גורף כמה שיותר מסת שריר ואז מחטב ואז גורףף שוב זה כמו המכונה הזאת ששמים אסימון שנול על הסימון וכמה שאתה עושה ערימה יותר גדולה המכשיר מוציא יותר אסימונים חחח מצטער זה עלה לי לראש :-) נערך לאחרונה על ידי ANIMA0855, 14-08-11 בשעה 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן תפסיק להזניח את הגוף שלך ותתחייל להיתאמן !! חחח בהצלחה אחי..
נערך לאחרונה על ידי שקד21, 14-08-11 בשעה 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני מתאמן בתוכנית ss
אוכל הרבה אבל מרגיש שרק משמין :-( אני לא יכול לעשות סקוואט כי ישלי תומס במקרבים כבר 3 שבועות כי עשיתי סקואט בפיסוק! אני חייב למרוח בןגיי ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הכי חשוב שתהיה במגמת עלייה במשקל כי תזכור ! אתה כרגע במאסה ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אם אתה לא מתקדם אתה לא צריך לאכול כמו חמור...
תאכל בהתאם להתקדמות
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה אני יגיד לכם חברה אני לא יודע אם אני עולה במשקל
אני אוכל ביום 4 פרוסות עם שוקולד שזה כבר 1600 קלוריות 10 גרם חלבון (לא יודע אם זה חלבון טוב} ו יותר מ 70 גרם שומן אין לי תפריט מסה מסודר אני פשוט אוכל הרבה פרוסות אני יודע שביום אני עובר את ה 1600 bmr שלי אבל החלבונים אצלי יותר חשוב מהכול אני מגיע כבר ביום נראה לי ל 300 גרם שומן אני לא יודע כמה צריך כל כך ביום אני ביום אוכל הרבה פרוסות עם טונה בשמן,גבינה צהובה 28%שומן,חביתות,פסטרמה,מטבוחה,חומוס עם סחוג |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() Wtf למה 300 גרם שומן מה אתה מנסה להשיג?
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה מסה מלוכלכת!
לכמה אחוזי שומן אני צריך להגיע?? אני יודע שזה יותר מדי אמרתי שבערך אני מגיע ל300 אני אוכל הרבה פרוסות עם שוקולד וכול 100 גרם שוקולד שזה פרוסה אצלי יש בערך 23 גרם שומן אבל הרבה קלוריות! אני לא רוצה לעלות הרבה באחוזי שומן! יש דברים שיש בהם הרבה חלבון וקלוריות ומעט שומן? יש לי progainer 3g אבל זה ממש מגעיל אז אני לא נוגע בזה כמעט |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה סה"כ שוקל 62 קילו בישביל מה אתה צריך 300 שומן בתפריט ?????
שנה דחוף את התפריט שלך עזוב את השוקולד תוריד תוריד אותו נכון שזה טעים לאכול בפרוסה אבל זה לא מביא שום תועלת השוקולד לשום ספורט זה האמא של הגאנק. בוא תתחיל עם ארוחת בוקר נגיד 4 פרוסות לחם .. תימרך על 2 פרוסות חמאת בוטנים וב2 השניות תכניס איזה ביצה או חביטה אחריי זה תאכל יוגורט דנונה טיבעי של 1.5%שומן או קוטג 75 גרם עכשיו ארוחת צהריים 12 -2 קח פיטה סים בה פחית טונה גבינה פרוסה 1 ותישתה 2 כוסות חלב 400מ'ל כבר עוד 500 קלוריות ארוחת ערב.. כוס אורז + 200גרם מנה בשרית . לבחירתך ... חייב להיות לך בשר במקרר שתה עם זה פחית קולה ככה בישביל טעם טוב ואחריי זה יד של אגוזים או שקדים וזהו אתה מסודר.. זה כבר תפריט עשיר שתגיע איתו רחוק עם תוצאות ..אתה יכול ללכת עם חיוך לחדר כושר כי עם תידבק לתפריט הזה לפחות 90 יום אתה תיראה גדילה של מאסת שריר .. אני אוכל כימעט את אותו דבר מה שרשמתי רק בכמויות יותר גדולות ..... לגביי הprogainer3g איפה אתה גר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בירושלים
ותודה גם על התפריט! :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אבל אני כמעט גומר תקופסא!! של ה pro
בשביל מסה ינסה ! (אני רציני זה חושרמוטה קשה לשתות לא משנה אם חלב או בלי זה פשוט מרגיש כמו חילזון איכס :-( חצי קופסא נגמרה את החצי השני אני ינסה זה ל 4 קפות הגשה 553 קלוריות ואם חלב זה אפילו יותר ) לדעתך אני יכול לשלב את זה באחד הארוחות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כן אפשר להוריד חצי פיטה ובינקומה תישתה תאבקה עם חלב......
ואתה לא חייב להכניס 4 כפיות עם קשה לך לישתות מנת גיינר תכניס 2 כפיות .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואז אתה אומר לו לישתות קולה שזה באמת אחד הדברים היותר משמינים ובקשר לנושא אתה צריך לאכול 124 גרם חלבון ו62 גרם שומן השאר פחמימות זה הכול פשוט יש לך בעייה של גיוון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחח תודה לשניכם באמת :-)
ואיי באמת צריך רק 62 גרם שומן ביום? Fuck שקד אז אתה אומר בצהריים אני יאכל חצי פיתה עם קופסת טונה ו 4 כפות אבקה ובכל שני כפות כוס חלב? היום ההורים שלי הכינו לי קוסקוס זה טוב? כי אני לא יכול כל יום לאכול חצי פיטה עם טונה כי למשל מחר הם יכינו עוף לצהריים או ספגטי עם המבורגר! אבל אני ינסה :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
משו שאני לא מבין מתוך המאמר לעליה במאסה באתר.. | The-One | תזונה ותוספים | 9 | 14-05-09 14:41 |
2 תרגילים שאני לא מבין | manshush | אימונים | 12 | 17-02-09 13:39 |
משהו שאני לא מבין | Avi | פיתוח גוף-כללי | 0 | 30-01-08 22:19 |
עזרה מבין תיכנס לא מבין פשוט אל :) | Blabla144 | אימונים | 2 | 30-12-07 22:51 |