![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בעיה מאוד מטרידה
אני לא יודע איך לקרוא לה אבל היא הבעיה הכי מעצנת שיכולה להיות. אני לא יכול לבצע כפיפות בטן לא משנה באיזה תנוחה, שאני מרים את הרגלים, שאני שוכב, לא משנה איזה תנוחה, אפילו שאני עולה לאט לאט הכי לאט שיכול להיות אני סובל מכאבים בגב העליון, ושאני עושה תרגילים לגב התחתון גם הגב התחתון כואב, זה כאב מעצבן כזה שאתה לא יכול להמשיך לבצע את כפיפות הבטן פשוט לא יכול. אמרתי לעצמי שאני חייב בקרה. זה התחיל לי לפני שנתיים. ב2004 התאמנתי המון המון על הבטן, אני אומר לך התאמנתי בצורה מוגזמת על הבטן, משקולות מאחורי הגב, הרמתי רגליים, ביצעתי איזה 5 תרגילי בטן כל הזמן בכל אימון עשיתי המון תרגילים ממש מטומטמים קרעתי את עצמי עד שיצאו לי הקוביות מהבטן. עד שיום אחד אני עושה בטן והגב פתאום כואב לי, מאז אני משתגע, חלק אומרים לי תחזק את הגב התחתון והעליון, חלק אומרים שרירים תפוסים, וחלק אומרים שלא לעשות בטן יותר האם למישהו זה קרה כבר? האם להמשיך להתאמן או לא האם זה נובע מחולשת השרירים בגב או לא? אודה לכם מאוד עזרו לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תראה אחי זה תלוי איזה סוג כאבים אלו..בד"כ כאבים חדים ועוקצניים בתהועות מסויימות עלולות להעיד על בעיה בעמוד שדרה, אבל אל תלחץ סתם. יכול להיות שסתם עשית אימון יתר על המידה וגרמת לאיזושהיא דלקת או לשריר תפוס. אני ממליץ שתנוח כמה ימים תעשה אמבטיה חמה, תמרח משחה מתאימה כמו וולטרן או דיקלופנק סודיום (שזה בעצם אותו דבר רק שם אחר...) ואז תראה אם ממשיך. בכל מקרה תמנע מהרמת משקלים כבדים בתרגילי גב\בטן.
אם ממשיך הכאבים אז עדיף כבר ללכת לאורטופד
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע אחי לי יש בעיה דומה,גם לי יש בעיות גב רק שאצלי זה יותר חמור.. אם אתה שואל אותי,יכול להיות שנוצר חוסר איזון בין שרירי הגב והבטן,בקיצור תעבוד על גב,במיוחד על גב תחתון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מה המספר פאלפון שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה זאת אומרת לאמן גב?
כלומר לעבוד על שרירי הגב רגיל או גם לחזק את הגב? וכמה זמן יש לך את זה? זה עבר לך קצת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מצליח לעשות בטן רגיל או שזה עדיין מונע ממך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מתן אני צריך שתענה לי בקשר לכפיפות בטן אחי
אז אם אתה יכול שלח הודעה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
שריר תפוס זה לא, אמטיה לא תעזור, הכאב כבר שנתיים אצלו, אומנם לא הייתי שולל דלקת. דבר שני, דיסקנופלנק סודיום וולטרן זה לא אותו דבר. סידקנופלנק סודיום (משחה שבאה בדר"כ ב1% דיסקנופלנק סודיום) הוא בעצם החומר הפעיל בוולטרן, אך זה לא אומר שבוולטרן יש את אותם דברים. במשחת "דיסקנופלנק סודיום" החומר הפעיל הוא רק דיסקנופלנק סודיום. בוולטן דיסקנופלנק סודיום הוא לא החומר היחיד הפעיל. לטעמי וולטרן יותר טוב בדיסקנופלנק 1% למה יש בו גם עוד חומרים, מהניסיון האישי שלי הוא עובד עלי יותר טוב והוא גם לא משאיר את ג'לטין המגעיל אחרי זה על העור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה שייך וולטרן עכשיו
שמתי את כל המשחות הקיימות אין שום קשר למשחות, משחות הם רק משכחות כאב מקומי מסוים, וזה דבר שיש לי שנתיים וכואב לי רק שאני עושה כפיפות בטן, מילא אם היה כואב לי שנתיים סתם ככה אז הייתי אמור להשים משחה, בקיצור תשללו את הקטע של המשחות. וגם זה לא יכול להיות דלקת כי אם היה לי דלקת היו מוצאים את זה בc.t ואין שוום קשר בין דלקת לחיזוק שרירי הבטן זה לא מונע זה סך הכל כאב שמחמיר עם אימונים אצלי זה לא מחמיר. בקיצור אני חושב שזה שרירים חלשים אבל איך מחזקים? |
![]() |
![]() |