|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית אימונים fbw
חזה: לחיצת חזה עם מוט בספסל שטוח 2x8 (בעיה ביד מונעת ממני לעשות את זה.. עושה אם משקולות במקום מוט) לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע תחתון 2x10 גב: מסור 2x10 מתח בתוספת משקל 2x6 כתפיים: לחיצת כתפיים עם משקולות 2x8 יד קדמית: כפיפת מרפקים עם מוט דאבליו 2x6 יד אחורית: מקבילים עם משקל 2x8 רגליים: סקוואט 4x12 האם התוכנית הזאת טובה? לא חסר גב תחתון? ולא חסר בטן? עוד שאלה. כמה זמן בן כל סט? דקה וחצי מנוחה נכון? ובבקשה אל תגידו "כמה זמן שאתה צריך" כי אז אני לא מתקדם במשקלים כי אני נח יותר מידי.. אני חייב זמן יחסית מדיוק עוד משהוא. אני לא עושה דאדליפט בגלל בעיה בריאותית. ואני עושה אירובי הרבה פעמים בשבוע (אומנות לחימה) וגם אימוני סיבלות (במהלך אימון האומנות לחימה) גיל-16 גובה- 1.77 משקל- 63 (כן.. מעלה לעט לעט. עכשיו כשאני יסיים תוכנית אני יתחיל מסה רצינית) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם הבעיות שבגללן אתה לא יכול לעשות בנץ' ודדליפט נכונות (בדרך כלל אלה תירוצים של אנשים שמפחדים מהתרגיל כי הם לא רוצים באמת ללמוד טכניקה נכונה), אז רק תעשה בכתפיים מיליטרי פרס ל3x5-6 (לא שני סטים, זה לא שריר קטן) ובסקוואט תעשה 4x6 במקום 4x12 - זה מוגזם בסקוואט לעשות 12 חזרות לדעתי.
תקפיד ללמוד טכניקה נכונה של תרגילים, אל תעשה רבעים בסקוואט כי זה לא יעיל וזה ידפוק לך בסופו של דבר תברכיים. אם תלמד כמו שצריך סקוואט עד הסוף בטכניקה (לא פשוט אבל משתלם מאוד) אז רק תרוויח מזה. תראה, כל עוד אתה מתקדם במשקלים, לדעתי אין חשיבות גדולה כל כך לכמה אתה מחכה בין הסטים. תנסה להתקדם כמה שאפשר, למרות האימונים שאתה עושה חוץ מזה. הייתי מציב לעצמי במטרה שבהתחלה תנסה להרים עוד כל אימון ושכבר יהיה קשה מדי אז פעם בשבוע. לא חסר גב תחתון ולא חסר בטן כי אלה שרירים שעובדים יופי בתרגילים המורכבים. חבל שאתה לא עושה דדליפט כי זה היה מחזק את השרירים האלה עוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() מה? לחיצת חזה עם משקולות במקום עם מוט? לא הבאנתי עדיין למה אתה לא יוכל לעשות עם מוט? עם משקולות כן ועם מוט לא? זו אותה תנועה אני לא מבין מה הבעיה. חוץ מזה,עם משקולות זה יותר קשה משום שלוקח לך כוח רק להרים תחרא הזה באויר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() you can fight but u can't lift?! BS i think.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר למנוחה בין סטים- מקסימום דקה בין סט לסט
בסקוואט -2 דקות - 2 וחצי דקות כי זה תרגיל מורכב בכול מצב לחיצת חזה עם מוט ודד ליפט- אלה תרגילי חובה אם אתה רוצה להתקדם במשקלך- עדיף שתתמקד בתזונה הרבה יותר מאשר באוכל וכמובן תקנה תוספים אם אתה לא מסוגל לאכול הרבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא bs ולא כלום. אין קשר. זה בעיה במפרק וזה לא אותה תנועה...
איזה סיבה יש לי לשקר? לא הייתי רוצה לעשות את התרגיל הייתי אומר שאני לא רוצה לעשות את התרגיל... בנוסף אין קשר בן קרבות ללהרים. קרבות זה תחניקה ובדרך כלל משקולות לא עוזרות בכלל לקרבות. כי מה שצריך זה סיבולת. מה שכן זה רק יכול לעזור במתפרץ למגיב הראשון (ממש תודה על העזרה!) אפשר בבקשה לשאול מזה מיליטרי פרס? ובסקואט באמת היה לי ממשש קשה לעשות 12 חזרות. עשיתי רק 5 קילו כל צד. וזה עוד אם ראק! אם עוד אנשים מסכימים איתו אני אשמח לשמוע. כדי לוודה שזה לא רק הוא |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תשקח מהראק. לא משנה. אני לא יודע איך קוראים למה שרציתי להגיד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה מתכוון לסמית משין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות. דבר שמחזיק את המוט. וגם לוקח חלק מן המשקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
or i fought in the first dogs fight when they just started to organized it...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא קיבלתי שום תגובבה על האם האימון עצמו הוא טוב או לא. ועל כמות הסטים והחזרות המשתנה.. אשמח לעוד תגובות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עוד ביקורת והצאות שיפור
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית חדשה+תוכנית שבועית לסיבולת לב ריאה | Ballantine | אימונים | 4 | 08-05-10 05:13 |
תוכנית 5x5 מחליפה לגמרי תוכנית אחרת? | idanoshri | אימונים | 3 | 26-03-08 16:54 |
רק היום -תוכנית תוכנית- | Lord Wolfang | אימונים | 1 | 05-03-08 13:59 |
עזרה|תוכנית לחזה לא ממש תוכנית כאילו איך לעבוד | idof11 | אימונים | 4 | 18-11-07 21:26 |