|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היוםע שיתי אימון בבוקר הלכתי ברגל כי לא היתה לי מכונית והלכתי איזה חצי שעה הליכה עד המכון וקמתי מוקדם ב 8 בבוקר וכשהגעתי למכון הרגשתי עיף מת לא וידע למה ישנתי 7 שעות בלילה
בקיצור והרגשתי שהאימון היה על הפנים בגלל העייפות זה משפעי כאילו מה לא טוב בכלל האימון היה לי היום בגללש היתי עייף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() יש גם ימים כאלה...
בימים שאני מת ומפהק כל שנייה אני שותה לפני אימון קפה שחור ואז אני ער באימון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן צ'מע לא קל להתאמן בשעות מוקדמות לדעתי, בגלל זה אני אוהב ללכת באזור 4 אחרי שאתה ער כבר מספר רב של שעות ואכלת כבר מס' ארוחות אז יש אנרגיה ועירנות.
תנסה פעם הבאה שאתה מתאמן מוקדם פשוט לאכול יותר טוב לפני האימון, כמובן שכמות הקלוריות צריכה להיות רלוונטית לעצימות האימון ולפרק זמן שלו. ארוחה טובה לפני יכולה להיות בסגנון ה2 פרוסות לחם + ריבה דלת קלוריות או דבש + 200 גרם יוגורט 0 אחוז, חטיף אנרגיה דל שומן גם פתרון בדרך למכון.
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אם כל פעם שהייתי בא למכון ואומר שאני עייף הייתי חוזר הביתה לא הייתי מתאמן בחיים
אני מדולל לגמרי ומרגיש כמו זומבי כל אימון זה קצת שונה אבל עדיין בסופו של דבר זו אותה הרגשה אם לא גרועה יותר , איכשהוא היא עוברת באמצע האימון כשהדם מתחיל לזרום אבל זה מה יש :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() שמע יבואו כמה עם זיעה וינהחו שאתה "השתגעת??? אתה באימון יתרררר"
בגדול יהיה לך אימון פחות פרודוקטיבי אבל עדיין אימון. זה דיי מעפן להתאמן כשאתה נכנס במוטות בדרך ממקום למקום במכון ( צפוף אצלינו) מרוב שאתה בעננים ולא קולט מה אתה אבל עדיין...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח סבבה הבנתי וזאת הפעם הראשונה שסנ קורה בדרך כלל אני מתאמן בערב ככה שזה לא בעיה אבל טוב לדעת לעתיד תודה חבריה
|
![]() |
![]() |