|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הבנתי שבשביל לעבוד על ניפוח של השריר צריך לעבוד בטווח חזרות נמוך של בערך 8
עכשיו אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין לעבוד על שריר החזה למשל עם משקל מסויים (גבוה לצורך העניין) ולהיות בטווח חזרות של 8 לבין לעשות רב-סט ולחבר שני תרגילים שעובדים על החזה בלי הפסקה ביניהם אבל עם הרבה פחות משקל ועדיין להיות באזור הטווח חזרות של 8 בגלל התעייפות מוגברת של השריר (יוצא לי מצב שהסט הראשון אני עושה בערך 12 חזרות (אני מדבר על רב-סט) אבל מהסט השני אני כבר נמצא בטווח של 8 חזרות למרות שאני לא עובד עם משקל) פשוט כשאני עושה רב-סט אני מרגיש את השריר שאני עובד עליו הרבה יותר מאשר שאני סתם עובד עם משקל גבוה גם מבחינת הרגשה בעייפות של השריר וגם מבחינת פאמפ שהשריר מקבל זה שאני מרגיש ככה זה אומר שהגוף שלי מקבל את הרב-סט בצורה יותר טובה? אשמח לקבל קצת הכוונה בקשר לנושא הזה של רב-סטים כששני התרגילים עובדים על אותם השרירים אני מתאמן מתחיל שרק נכנס לתחום ורוצה ללמוד תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() דאבל-סט או דרופס-סט או סופר-סט וכל החרטות האלה זה להתיש את השרירים זה כיף לעשות ותורם איפשהו לשריר עדיין אין לי מושג במה אבל בטוח שלא בגדילה, אתה רוצה לגדול? ניפוח שריר כמו שאתה אומר זה חזרות מתחת ל8 אפילו 5 חזרות.גם 12 זה בסדר כל עוד לא תהיה תקוע על 12 ותגיע גם עד 5 חזרות, כל הדאבל סטים למינהם תוריד אם המטרה שלך זה לעלות במסה.חזרות נמוכות + משקלים כבדים + לאכול הרבה = מסה.בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |