|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לחץ עצבי מישהו מוכרת לו התופעה?
אני עובד כוח ואני קמתי בבוקר עם חלק ימני של הגוף רדום,כאב ראש.. יש מצב שזאתי הבעייה שאלה התופעות לוואי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לי היתה בעיה של ירידת כוח פתאומית בחלק הימני של הגוף. התברר שזה עצבי ונפתר על ידי טיפולים אצל כירופרקט. בכל מקרה במקומך הייתי הולך לנוירולוג ולכירופרקט במקביל. תרגיש טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מהו בעצם כירופרקט? באיזה בעיות הוא יכול לטפל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב לפציעות ספורט ולתחזוקה כללית - בעיקר בעיות עצביות ושלדיות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי בדיקה קצרצרה - בהחלט נשמע מעניין.
יש לי פציעה בגב (בלט דיסק) והבנתי שהם יודעים לטפל בזה בצורה טובה, נכון? איפה אפשר למצוא כירופרקטורים מוסמכים? הם עובדים בצורה עצמאית או דרך קופ"ח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני מטופל בקביעות על ידי ד"ר דוד נייס, רחוב ארבע ארצות בתל אביב. לא יודע אם יש גם דרך קופה. בכל מקרה זה לא סיפור יקר בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, תודה על העזרה אגב.
מז"א בקביעות, מדובר בתהליך של כמה שבועות, לא? איך הטיפולים עובדים, "סוג של פיזיוטרפיה?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טיפולים קצרים - כ-10 דק'. כשהיתה לי בעיה ספציפית הלכתי פעמיים בשבוע. היום תחזוקה שוטפת - פעם בחודש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה הוא עושה בטיפול בעצם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מחזיר דברים למקומם ומשחרר לחצים שנגרמים מפציעות ועומסים...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי..
התופעה חוזרת אצליך?באימונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שנרדמת לא טוב וחסמת מעבר דם ובגלל זה נרדם לך
והכאבי ראש לי כואב מזוקפים תפוסים אחרי דדליפט כבד לפעמים ביום למחרת קצת מתיחות ועיסוי לא נראה לי שאתה צריך כירופרקט, תחכה כמה ימים ותמשיך להתאמן, אם הכאב לא עובר אתה יכול ללכת |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() דבל'ה, יש לי גם בעיה דומה, אני מתעורר באמצע הלילה כי נרדמות לי הידיים משו מפחיד, זה קשור גם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו התנסה בכירופקטור? אני שוקל ברצינות, עקב בעיות גב וכתוצאה גם הקרנה לרגל. המלצות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() המקרה אצלי היה ממש מלחיץ - בעקבות אימון דבילי של כתפיים (מהימים הדפוקים שבהם אתה מרגיש שאתה יכול להתחרות בקאי גרין בתקופת המאסה שלו) חלה אצלי ירידה בכוח בצד אחד של כ-50%. במשך חודשיים הלכתי לכירופרקט פעמיים בשבוע ולאחר חודשיים חזרתי לכושר מלא (בתקופת הביניים המשכתי להתאמן בעצימות נמוכה יותר). כיום הולך רק לתחזוקה כללית. אני ממליץ בחום ללא קשר לפציעה ספציפית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף לשלד.
מה הן בעצם האטלרנטיבות לכירופקטיקה? את מה זה מחליף? זה סוג של פיזיוטרפיסט צמוד? מסאגיסט? איך נזהרים משרלטנים? המלצות על מישהו ספציפי? ציטוט:
אגב, כמה זמן נמשך כל טיפול? איך הכירופרקטור יודע באיזה פתרון לנקוט? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בין 150 ל-200 ש"ח לטיפול, תלוי בכירופרקט. שווה כל שקל!!! מאוד ממליץ על ד"ר דוד נייס. אצלי הוא מחולל פלאים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אפשר הסבר על התופעה הזאתי של שרירי טבעיים! | yosixx | פיתוח גוף-כללי | 30 | 12-04-11 11:49 |
מישהו פה שמע/יודע על מישהו שמוכר סמיט משין? | rgv | פיתוח גוף-כללי | 0 | 20-01-08 19:59 |
יש פה מישהו מקרית מלאכי?או מישהו שמכיר שם אנשים יש לי שם פרוייקט קטן | ^סהר^אבוטבול^ | פיתוח גוף-כללי | 6 | 02-10-07 19:17 |
שלום חבר'ה קניתי אבקה חדשה של חברה לא מוכרת בארץ | Gil-G | תזונה ותוספים | 12 | 06-08-07 21:26 |