|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי הרבה על התוכנית SS ובכל זאת לא הבנתי איך מאימון לאימון אני צריך לעלות בחזה 5 קילו?! נגיד שאני עושה בנץ' 60 אז אימון הבאה זה יהיה 65 ואימון אחרי זה 70? זה נירא לי קצת בלתי אפשרי לעלות 10 קילו בשבוע... אז אם מישהו יכול להסביר לי באמת מזה אומר כי כבר קראתי איזה 3 מדריכים שונים ובכל זאת לא הבנתי איך עושים את זה...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אכן ככה אתה צריך להתקדם,אבל עדיף שתעשה דילואד למשקלים שהיית רגיל לעבוד איתם ל80% פחות או יותר,ואת תתחיל את התתקדמות שלך.
ההתקדמות תעצר לך די מהר בחזה,ואז אתה כל פעם עושה ריסט,הבנת נכון!! אל תפחד לעלות משקל!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אם אתה שואל שאלה כ"כ בסיסית אז לא קראת מספיק...
קפץ לך ילד טוב חזרה אל דף המאמרים וקרא בשקיקה על התוכנית המדוברת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה, קראתי הרבה אבל לא הבנתי איך זה אפשרי לעלות כל אימון משקל בחזרה כי זה שריר שדיי קשה לעלות בו משקל ברמות גדולות, אבל בכל זאת אני יעבור על עוד כמה מאמרים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי את הסרט כבר אבל הוא לא מסביר כמה חזרות ומתי וכאלה דברים, רק את התרגילים ואיך שעושים אותם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: מראה מראה שעל הקיר, מי הרוסי הלבן בכל העיר?
עוסק ב:: גיוסים!
|
![]() If you get all 3 sets of 5 with proper technique, then move the weight up as described above.
If you get all 3 sets of 5 with proper technique, but bar speed was exceedingly slow on the last few reps (i.e. you busted a nut trying to complete your reps), then you may end up stalling if you add the full amount. Err on the side of "lower". i.e. don't add 20 lbs to the deadlift, add 15. Don't add 10 lbs to the press, add 5 (or even 2.5), etc. and proceed cautiously. Cautiously means adding less weight rather than more. There is no consequence for adding too little weight, but adding too much could stall progress for weeks. If you get the first 2 sets of 5 with proper technique, but you only get 4 reps on the 3rd, then determine if it was a "recovery deficit" (4 hours sleep last night/skipped meals, etc) or a "technique deficit" (body wasn't tight during presses, leaned forward too much in squat, etc). If the strength or technique deficit was an anomaly and/or is easily correctable, then you can probably add the normal amount of weight as described above. If the weight just felt dog heavy, then add only a bit more, or even keep the weight the same for the next workout. Better to get your 5/5/5 next workout then get a 5/5/3 or a 5/4/4 with a heavier weight. If you get at least 12 or 13 of the reps total (i.e. 5/4/4 or 5/4/3 or 4/4/4) then keep the weight the same for the next workout. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי עזרתה לי מאוד!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ויש לי עוד שאלה זה נכון להחליף את הפאור קלין בבנט אובר רו? כי אני לא עושה קליון וזאת האפשרות היחידה שהם נותנים להחליף בה....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אפשרי להחליף, אבל אלא אם כן יש לך בעיות אמיתיות שמונעות ממך לעשות את הקלין (ולא סתם עצלנות ללמוד את הטכניקה) אז עדיף לך לעשות אותו.
אתה יכול ללמוד בינתיים את הטכניקה ולעשות את החתירה עד אז, ולהחליף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע את הטכניקה וכן יש לי כאבים בגב התחתון אחרי התרגיל הזה.... אתה אומר להחליף את זה בחתירה ואם אתה יכול לפרט לי את ההבדלים בין שתי התרגילים? הרי חייב להיות משהו דומה עם מחליפים אותו בתרגיל הזה אבל הם לא אותו דבר גם כן אז אתה יכול להסביר את ההבדלים בקשה אני ישמח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קלין הוא תרגיל שעובד על כל הגוף לעומת החתירה שעובדת רק על הגב + הוא עובד גם על כוח מתפרץ ומתאים יותר למטרות התוכנית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אהה סבבה תודה, יש לך הצעות אחרות לגבי איזה תרגיל להחליף בהם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אם כואב לך הגב התחתון אז אתה לא יודע לבצע את התרגיל. תראה את הdvd ותקרא את הספר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() זהו תראיתי את ה-dvd וניסיתי לראות מה אני עושה לא טוב כיאלו אבל למה ממה הלך חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() היום עשיתי את התוכנית ss ותאמת לא הרגשתי כמעט כלום... מישהו יכול להסביר לי למה? או שזה יקח זמן עד שאני ירגיש שינוי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא תרגיש "פאמפ" בתוכנית הזאת כמו שהיית רגיל אולי בתוכניות פיצולים, אבל ההתקדמות תראה לעין בקרוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אהה סבבה תודה, אני באמת מקווה כי באמת כיאלו התוכנית הקודמת שלי הייתה כיאלו תכלס פי 4 יותר גדולה וזה הרגיש ממש משונה כזה לגמור אימון באיזה 45 דקות כי תכלס היה לוקח לי שעה וחצי מינימום רק אנאירובי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |