|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() יצא מקצועי מאוד, לסרט יש סיכוי לזכות בפסטיבל שובר מסך, הוא עבר את השלב הראשון - הרבה תלוי גם במספר הצפיות שיקבל, אז תנו בראש.
http://www.youtube.com/watch?v=kRdMd...embedded#at=25
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() יצא בנזונהההה תאמין לי לא נופל מספרטקוס או 300(העתיק)
נראה ממש מסיבי כל הכבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() מי ששיחק אותה באמת זה האדמור, זה היתרון של להגיע לצילומים חטוב אש.
מבחינת הסרט, שימו לב שיש כאן גם מסר מתוחכם, פואנטה ואמירה אמנותית, היוצרים הם אנשים מאוד מוכשרים. אגב שמתם לב לאפקט של כריתת הראש? מדהים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() גם שהחרב נכנסה דרכו
רואים שיש השקעה וממש לא שמים לב שהשחקן בתנועה אם הוא חטוב אש או חטוב קצת פחות לדעתי שניכם נתתם אחלה הופעה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: מראה מראה שעל הקיר, מי הרוסי הלבן בכל העיר?
עוסק ב:: גיוסים!
|
![]() This is sparta!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() כן...אני מניח שרק אנחנו שמים לב לדברים האלה.
בכל אופן, התוצאה הסופית מרשימה.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי, כל הכבוד !!!
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() ואי גדול יצא בן יונהה!! חזק הקטע של ה סלוב מאושיין!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד...
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחלה של סרט אביב ממש יפה ! דרך אגב מאחל לך בהצלחה בתחרות הבא ראיתי אותך וכל מה שקרה שם עד עכשיו לא מבין איך נתנו לגמד ההוא מקום ראשון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() יצא יפה מאוד, סחתיין
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד עד מור
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סרטון חדש של האדמור | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 22-04-11 23:27 |
האדמור בגיל 15.5 | האדמור | פיתוח גוף תחרותי | 49 | 14-01-09 03:44 |
האדמור-תמונות 25 יום לפני התחרות | האדמור | גלריות הגולשים | 57 | 21-11-07 13:00 |
האדמור-19 יום לפני התחרות | האדמור | גלריות הגולשים | 47 | 14-08-07 22:19 |