|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() אני לא אדם אטום אני מודע שהיום יום הזכרון לחללים שנפלו במלחמה ...אני אדם של ספורט ולא אוהב להביע דעות לכאן או לכאן משתתף בצער ההורים השכולים משני צידי המתרס וחולם ומתפלל שיגיע השלום על שני העמים המסכנים האלה ושלא יהיו עוד מלחמו רק שלום ושגשוג.
#2 |
חבר פעיל
|
![]() משני צידי המתרס?
איזה צד שני אתה מתכוון? |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() יהודים-ערבים
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הצד השני של המתרס כאשר מדובר בגיבורים צעירים שנהרגו באכזריות על לא עוול בכפם - זה צד של טרור, של חוסר אנושיות, של אנשים שלא מגיע להם מקום על פני כדור הארץ הזה, אנשים שנולדו לעשות נזק ולגרום סבל.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() תרשה לתקן את הניסוח הפוגעני שלך.
לא כל הערבים נולדו לעשות נזק ולגרום סבל, יש הרבה טובים שדווקא עליהם אף אחד לא שומע. ויש את הנבלות שמתעסקות בטרור ובג'יהאד כדרך חיים, רצח חפים מפשע כדרך חיים, שלהם באמת אין מקום בעולם הזה. |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אולי נניח לפוסט הזה ולכוונתו הטובה ולא נהפוך את זה לויכוח פוליטי ?
תודה רבה.
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך גורמים לשריר "לאבד את הזכרון"? | freepsider | אימונים | 6 | 05-11-08 18:06 |
עכשיו זה סופי:הברית של בנו של יגאל עמיר תערך ביום הזכרון לרבין | פינגווין | פיתוח גוף-כללי | 7 | 02-11-07 20:20 |
*הודעה*נערי הטסטוסטרון*הודעה חשובה | benwin21 | פיתוח גוף-כללי | 34 | 20-10-07 18:51 |
ערב הזכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי האיבה | סהר! | פיתוח גוף-כללי | 58 | 23-04-07 12:20 |