|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
![]() אני מתאמן כמה חודשים וגלשתי בפורומים השונים פה ועכשיו החלטתי להרשם ולפתוח לוג אימונים שבו אעדכן ואתעד את האימונים שאני מבצע בשביל לשמור על סדר ולדעת איפה אני עומד בדרך להשגת המטרות שלי. נתונים: גובה: 182 ס"מ משקל: 61 ק"ג ![]() אחוז שומן: 9% מטרה: לעלות במסה ולצבור כוח ![]() משקל מטרה לסוף אוגוסט: 70 קילו זה לא יהיה קל כמו שאפשר לראות לפי הנתונים שלי אני רזה מאוד וקשה לי לאכול אבל אני נותן המון מעצמי ואני נכנס להילוך גבוה בכל הקשור לבודיבילדינג. תכנית אימונים: משקלים מהיום 2011\5\29 A: לחיצת חזה במוט 3X6 45KG לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים 3X8 15KG לחיצת רגליים 3X8 105KG פשיטת ברכיים 3X10 כפיפת ברכיים 3X10 תרגיל ליד אחורית 3X10 B: לחיצת כתפיים עם דאמבלים 3X6 15KG הרחקת כתפיים לצדדים 3X8\10 7.5KG מתח \ פולי עליון רחב 3X6 115LBS\BW+7.5KG פולי עליון צר 3X8 115LBS חתירה במכונה 3X8 תרגיל ליד קדמית 3X10 wish me luck! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() בן כמה אתה? ולמה off season לא הבאנתי? בכל מקרה,אני לא מזלזל או משהו אבל המשקלים שלך על הפנים :| לחיצת רגליים 105 קילו? אז כמה הסקוואט? מוט ריק? לא יודע אחי. אולי תעשה SS? אתה תעלה הרבה יותר מהר במשקלים מאשר עם התוכנית הנ"ל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() מה המטרות שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חייב לקנות דחוף אבקה לעלייה במסה..
כנס לחנות של האתר כאן יש להם מבחר דיי גדול.. אתה בבעיית משקל חמורה גבר בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בן 16 וחצי. אין לי אפשרות לעשות סקוואט ודדליפט כרגע בגלל שאין את הציוד המתאים במכון וגם לא מסכימים לקחת את המוט של הבנץ' פרס. המטרה שלי היא בעיקר לגדול ולהתרחב ציטוט:
תודה רבה לכם! תכף אני אעדכן את האימון שעשיתי (חזרתי הרגע) נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 08-06-11 בשעה 03:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() A:
בנץ' פרס 1x6 47.5kg pr, 1x47.5kg, 1x8 42.5kg לחיצת חזה בשיפוע חיובי 3x8 15 כל יד לחיצת רגליים 3x8 110kg pr פשיטת ברכיים 3x10 59kg כפיפת ברכיים 3x10 45kg פעם ראשונה שאני עושה את זה פשיטת מרפקים מאחורי הראש במכונה 3x10 39kg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() בכל הכוח
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() תעשה גלן פנדלי נראלי מושלם לרמה שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() עם כוס משובחת של ג'ק דניאלס!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא מצחיק, סורי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() סתם עכשיו רציני בשביל לגדול ולהתחזק אתה צריך תוכנית שמשלבת את תרגילי הבסיס כשתעלה במשקלי עבודה בתרגילים האלה אתה תגדל
עוד משקל על המוט=עוד שריר אתה צריך לבנות תוכנית שיהיה בה: סקואט בנץ' פרס דדליפט אובר הד פרס מתח אני ממליץ לך לעשות ss תוכנית שתעיף לך את משקלי העבודה וכל מי שעשה אותה כמו שצריך יכול לספר לך בכל מקרה גם אם תבנה ab שבנויה טוב זה גם בסדר עיקר תדאג להתקדם במשקלי עבודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה מאמצים לעבור מכון ... יכול להיות שבעוד חודש אני אעבור מכון ואז תהיה אפשרות לעשות ss
כרגע אני מתאמן ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אז כרגע התוכנית שלך על הפנים
אתה עשית פיצול מוגזם שלא תורם בכלום בקושי יש תרגילים מורכבים אתה לא יכול לעשות סקואט על מקבילים או משהו? לקחת תמוט מהבנץ' ולשים על המקבילים? בכל אופן תבנה לך אז ab שהבסיס שלה יהיה בנץ' פרס דדליפט פרס מעל הראש מתח בתוספת משקל ולחיצת רגלים(האופציה הכי טובה אחרי סקואט) ותדאג להתקדם במשקלי עבודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() B:
לחיצת כתפיים בדאמבלים 1x5 17.5kg, 1x6 15kg, 1x8 15kg הרחקה לצדדים 3x10 7.5kg פולי רחב 1x6 130lbs, 2x6 115lbs פולי צר 3x6 115lbs חתירה במכונה 3x8 45kg כפיפות מרפקים במוט W 3X10 כל צד 5KG אימון לא טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() איקסדי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() איקסדידי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה הבנת off season זה מאסה
איקסדי |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Season off -> מה זה בדיוק? | zvika_zzz | אימונים | 11 | 31-03-11 12:02 |
190kg deadlift x 3 in-season | קפטן שלד | פורום אימוני כוח | 23 | 09-12-10 00:05 |
תמונות מ off season של האשם | Locke | פיתוח גוף תחרותי | 51 | 14-05-09 16:38 |
BODYBUILDERS in OFF SEASON | oRis | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 21-01-09 14:24 |
trey brewer off season | benwin21 | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 28-01-08 13:24 |