|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לחבר שלי יש בעייה הוא זכה בגנטיקה טובה הוא מתפתח בקצב מהיר אבל הוא נתקע עם חזה חרא הכל מתפתח מהר אבל החזה משום מה לא מצליח ליתפוס גודל בייחס לשאר הגוף הוא מתאמן הכי חזק שיש משקלים כבדים ולא הולך והוא רוצה לדעת עם הוא יפסיק להיתאמן על שאר הגוף ויתמקד בחזה לא יגזים יעשה אותו מספר סטים אבל יעבוד חזק ככה שלא היה לו עוד אימונים שיפריעו לו והוא יצליח להיתאמן חזק יותר כי שאתה עובד על הכתפיים והיד האחרוית זה מקשה על החזה וככה עד שהוא יפתח תחזה לגודל יפה הוא יחזור לשיגרה מישהו ממליץ אולי מנסיון ?כי באמת כלום לא עוזר הצורה קטנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לא יעזור.
אתה מדבר על זה שהחזה שלו לא "עמוק" יענו "נפוח" או שפשוט יש לו חזה קטן מבחינת היקף (שטח) לעומת הפלג גוף עליון? לכל אחד יש גנטיקה אחרת, שינסה אולי להוריד סטים ולעבוד כבד או לעבוד בנפח נמוך אבל 2-3 פעמים בשבוע. לי זה עזר. אבל בהחלט לא לעשות המון סטים לחזה - זה לא יועיל.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שינסה לעשות אימון פעם בשבוע- שעה רק על חזה- חזרה אחת- משקל מקסימלי- 4-5 שקות בין הרמה אחת לשנייה
לי זה עזר מאוד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מכנסיים בישביל סקוואט? | IsMe | פיתוח גוף-כללי | 12 | 19-01-09 13:27 |
קונה mp3-mp4 בישביל האימון וצריך המלצה לשירים... | The-One | פיתוח גוף-כללי | 15 | 07-12-08 22:40 |
בישביל להיות מוכן לקיץ מתי להתחיל חיטוב? | שריר בתחת | אימונים | 11 | 13-01-07 19:11 |
שאלה מה אפשר לקחת בישביל לתפוס גובה טיפה?? | בדרך להיות שרירן | תזונה ותוספים | 6 | 17-12-06 19:30 |
3 תמונות שצילמתי סתם בישביל הידע... | oR1515 | פיתוח גוף-כללי | 17 | 12-12-06 18:51 |