|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם חמוצים בתקופת חיטוב? אני מכין אותם ככה:
גזר כרוב גמבה סלרי כרובית לשים טיפת שמן זית חותך את הירקות לדקה ,מרתיח דקה,מסנן ,שם בקערה עם שום מלח ופלפל חצי צנצנת מים חצי חומץ להשרות ליומיים סבבה , לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() חקה לתגובה של m0she(אם סימוכין),הוא יגיד לך שזה מסרטן.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה מסרטן החומץ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() אין עם זה שום בעיה לדעתי... מה הערכים הקלוריים של חומץ?
תבדוק את הערכים של החומץ שלך ותחזור.. |
![]() |
![]() |