|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() חתימה ראשונה שלי מלפני כמה חודשים.. די השתפרתי מאז.. קיצר מה אתם חושבים?
![]()
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אהם... עשית אותה עם פלאגין נכון?
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
רק את הצינורות שיש בצדדים הכנתי בתוכנה אחרת..
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד לאללה אחי.. בהצלחה בהמשך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פי יפה כזה ממחושב כזה
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() חח חשבתי ככה כי זה ביץ' לעשות אותם בפוטושופ
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מוכר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נצל"ש..
כשעושים חתימה היא צריכה להופיע גם בכל ההודעות שנכתבו לפני שנעשתה, נכון? בנוסף, ניסיתי להכניס קוד במקום שיש אפשרות ונתן לי את הקוד כתוב מקום מה שצריך להיות. מישהו יודע למה?
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
כן שעושים חתימה, אז היא צריכה ליהיות בכל ההודעות שהיו לפניה, זה מעדכן את כל ההודעות. ותסביר את עצמך לגבי המשפט האחרון, כי הוא לא מובן ביכלל, תקרא תמשפט שוב ותראה אם אתה מבין את עצמך... מה אתה ילד אק'ים
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ניצול שרשור - במקום לא לפתוח פוסט חדש..
בכל אופן, כנראה שזה מעדכן רק מרגע שעושים חתימה. אני חושב שאתה קשה ההבנה ולא אני קשה הניסוח.. כשעושים חתימה יש מקום להוספת קוד. הקוד צריך להוביל לכך שתיראה תמונה על המסך. במקום זאת, מופיע הקוד עצמו ולא התמונה שהוא מכוון אליה..
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תעשו חתימות בגדלים נורמלים כמו
150x350
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
וה"קוד" הזה בדרכלל קוראים לו לינק, או קישור. מה שאתה צריך לעשות בשביל שיראו את החתימה ולא את הלינק, זה ללחוץ על הכפתור שיש לך בסרגל כלים איפה שאתה עורך את החתימה, הכפתור הוא ריבוע עם רקע צהוב, יש עליו משולש ועיגול(מציין הרים ושמש) ואם תשאיר את העכבר עליו לכמה שניות תראה מלבן שנפתח ורשום עליו "הכנס תמונה". אתה לוחץ על זה ואז יפתח לך חלון של הכנס קישור לתמונה. אתה מכניס את הקישור, ואז הוא ישים לך את התמונה. אם אתה רוצה לעשות את זה ידני, פשוט תעשה ככה [IMG]link[/IMG] וזהו.GL vortex - מי קבע ש 350 150 זה גודל נורמלי? אני יודע שרוב החתימות הם ככה, אבל בתכלס מה זה משנה?? זה לא חוק כתוב, עושים חתימה לפי איך שאתה בוחר, ולא לפי איך שכולם עושים, הגודל הזה נראה לי מתאים.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה הסתדרתי..
בכל אופן, כשאמרתי "קוד" לא התכוונתי ללינק לתמונה.. התכוונתי לקוד html לדוגמא.. אם תסתכל, תראה ששלושת הלחצנים השמאליים מיועדים להכנסת קוד.. ניסיתי להכניס קוד וקיבלתי אותו כקוד ולא כמה שהוא מייצג..
![]() |
#14 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יפה אהבתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יפה מאוד ..אהתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() איכס מגעיל...תפרוש לדוקים אחי...מה זה הגועל נפש הזה? כמה זמן אתה בעסק של הפוטושופ ? יום וחצי?
גועל נפש..ומה זה הניק הזה? Matan1q2w??? Lol... |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחח מה זה ביגלל שהלכתי לישון הא יא מסמורפ בכיין ![]()
![]() |