|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני מתאגרף כבר 8 שנים וליפני כשבוע עברתי למיתחם אימונים מאוד רציני ויש שמה משקולות מוטות הכל ותוכנית מורכבת לא מתאימה למתאגרפים אחת הסיבות שאי אפשר להיתאושש ממנה בייחד עם אגרוף עכשיו לשאלה יש לי 3 אימוני משקולות בשבוע 2 אימונים מהשבוע אני מתאמן אחרי אימון אגרוף על היד,אמות והגב ועוד אימון שזה יום מיוחד רק למשקולות אז שמה אני מתאמן חזק על החזה כתפיים ויד אחורית בהמשך אני יראה פה תתוכנית..
עכשיו השאלות: עם אני מתאמן משקולות כ40 דקות ואחרי זה ישר אני עובר לאגרוף לאימון של שעתיים מתי לשתות תאבקת חלבון אחרי המשקולות או אחרי האגרוף כבר? למתאגרף אני מפותח בשרירים אבל האם אימון 1 בשבוע היה אפקטיבי לחזה ,ליד האחרוית,כתפיים?(אני גם עושה טיפה יותר סטים מהרגיל) עכשיו התוכנית : 2 אימונים בשבוע: יד קדמית: כפיפת מרפק 3x8 פטישים 3x8 אמות 3x8 לא מכיר תשם של התרגיל הוא מעמידה עם 2 משקולות גב: חתירה עם משקולת יד 3x8 פולי אחיזה רחבה 3x8 פול אובר עם משקולות יד 3x8 אימון אחד בשבוע: חזה: בנץ' פרס 5x6 פרפר 4x8 בנץ' חיובי 4x8 כתפיים : הנפות לצדדים 4x8 לחיצת כתפיים 4x8 יד אחורית פשיטת מרפק עם משקולת יד בישיבה 4x8 פשיטת מפרק בעמידה 4x8 טוב זה קצת יותר סטים כי זה פעם בשבוע ואל תגידו לי ללכת למכון או להיתאמן יותר ימים אני לא יכול אני במישטר אימונים אני צריך תשובות ל2 שאלות ששאלתי התוכנית הביאו מישהו מקצועי שהתאים לכל אחד תוכנית לפי מה שמתאים לו אז אל תגידו לי זה לא בסדר תחליף תרגיל זה מה שמתאים לאימונים שלי תודה רבה מראש על השאלות פשוט הזה של התוכנית בא רק באמצע השבוע ועד אז יש לי אימון 2 עם המשקולות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fat bastard
|
![]() אני לא מבין, אתה נכנס לפה עם תוכנית אימונים, שואל אם היא טובה ואז מבקש לא להחליף אותה... אין בזה הגיון.. זה נשמע כאילו אתה פשוט רוצה שאנשים יגידו לך שזה טוב וזהו.
בקשר לחלבון, זה ממש לא משנה, העיקר שתכניס את זה מתישהו במהלך היום, אפשר גם לפני האימון גם באמצע וגם אחרי, מה שיותר נוח לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי אין לי בעייה שתגידו לי עם היא טובה או לא אבל אני רק אומר שהיא מותאמת אישית ועם יש הערות אשמח לקבל אותם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() למתאגרף אני מפותח בשרירים אבל האם אימון 1 בשבוע היה אפקטיבי לחזה ,ליד האחרוית,כתפיים?(אני גם עושה טיפה יותר סטים מהרגיל
בעיקרון זאת תדירות נמוכה מדיי. מתאמן ברמה שלך צריך לעבוד 3 פעמים בשבוע על השרירים האלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה אומר לבקש שיביאו לי תוכנית fbw אחי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() בעיקרון הבסיס של התוכנית טובה...
* כדי להוסיף דדליפט וסקוואט למרות שאתה לא מפתח גוף אלה מתאגרף. מדובר בתרגילים שיעודדו עלייה בכוח ועלייה בהפרשת ההורמוניים הגבריים. אהה ואני רואה פה עוד כל מיני שרירים שאתה עושה להם יותר מידי סטים שריר גדול (חזה גב רגליים) -9-10 סטים יספיקו שריר קטן (ידיים תאומים) 4 סטים יספיקו. כתפיים 6 לא צריך יותר מידי אבל לא קצת מידי
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה,כמה שאלות. | sa4 | אימונים | 7 | 12-02-08 15:59 |
שאלה שחשבתי: בודיבילדר נגד מתאגרף שחיף, מי ייקח? | Crocker | פיתוח גוף-כללי | 29 | 25-06-07 14:15 |
סרטון של מתאגרף שנשברת לו הרגל - מגעיל! | zed | פיתוח גוף-כללי | 24 | 15-04-07 03:02 |