|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם, אני מתאמן מתחיל עושה חיטוב עושה ab חודשיים ככה. רציתי להתחיל ss אבל בחיטוב מה דעתכם על זה, שוב אציין שאני מתחיל וזה לא חיטוב שבא אחרי מסה אלא חיטוב זה התקופה הראשונה שלי בתור מתאמן. אז ss יהיה טוב עבורי ? לא מתכון לפציעה? לא יהרוס את היכולת הלינארית להתקדם מאימון לאימון ב ss האמיתי, זה שיבוא אחרי החיטוב, אולי אעבוד בטווח של 8 להוריד עומס? אשמח לתשובות תודה לעונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Cut the crap.
אם אתה מתכוון לעשות ss, תעשה את התוכנית כמו שצריך, אחרת תהרוס אותה. צריך טכניקה נכונה בתרגילים (זה מאוד חשוב!), הרבה אוכל וגם הרבה שינה אם אתה רוצה להצליח בתוכנית. (הסדר שציינתי הוא לדעתי הסדר חשיבויות של הדברים בתוכנית) אם החלטת שאתה מעוניין אז תראה את הdvd של ריפטו כמה פעמים ותקרא את הספר. טכניקה לא נכונה יכולה לגרום לך להתקע ובמקרה הרע להפצע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין טעם להתחיל ss בחיטוב אתה סתם לא תמצה את היכולות שלך ,תתקע הרבה ואפילו במקרים קיצוניים תפצע אם לא תאכל מספיק...אני מבין את הלהט שלך להתחיל אבל הפרק זמן הזה שיש לך עד סוף החיטוב + המודעות שלך והרצון להתחיל את התוכנית זה אשכרה מתנה..אני מציע לך לנצל את הזמן הזה ללמוד את הטכניקות מהיסוד עם משקלים קלים עם עלייה איטית שלא לצורך גדילה והתחזקות אלא לצורך שיפור הטכניקה לרמה כמה שיותר מושלמת אפילו אם זה יבוא על חשבון האימונים שלך בab ...כי כשתתחיל ss ועליה אמיתית במאסה זה ישתלם לך מאוד כי לא תצטרך להתעסק בקקה ובעיות טכניקה כמוני וכמו הרבה פה..אז כמו שעידן אמר קרא תספר תראה תדיווידי ותתאמן על התרגילים בלי סוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תקוע בחיטוב | HTS | תזונה ותוספים | 20 | 27-08-09 01:26 |
היקפים ומשקל בחיטוב | talll | פיתוח גוף-כללי | 16 | 02-02-09 22:52 |
אני בחיטוב | ramil120 | תזונה ותוספים | 12 | 07-08-08 11:17 |