|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() אני מתאמן חודשיים ושבועיים (לאחרונה לא התאמנתי שבוע לאחר פציעה).
בלינק יש תמונות מתחילת האימונים (מכנס חום ארוך), מלפני חודש וחצי (מכנס חום קצר) ומלפני מספר ימים (בחדר כושר). הייתי חודש על fbw חודש על AB ועכשיו אני כבר שבוע על ABC. בעוד שבוע שבועיים אני עובר לSS, אחרי שאני אקרא את הספר ואלמד את הטכניקה מהסרטונים של ריפטו. http://img33.imageshack.us/g/10845763.jpg/ כן... יש גם הבדלי תאורה אז אולי השינוי נראה יותר דרסטי ממה שהוא. אשמח לדעת מה דעתכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
כללי:: עומרי תורג'מן
עוסק ב:: פיתוח גוף ריצה שחייה ולימודים
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שמע לחודשיים זה יפה אבל אני חושב שהתקדמות מהירה עם תוכניות אימון זה יותר מדי מוגזם
אתה לא יכול להחליף כל חודש תוכנית תיהיה איתה מקסימום חודשיים וחצי שלוש רק ככה הגוף תופס תאוצה מה שכן אני חושב שss זאת תוכנית טובה אבל תיהיה עם abc יותר זמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי בעיה לדבוק בabc, הגעתי אליה רק בגלל שרציתי לקרוא את הספר עד הסוף ( ולהבין אותו) לפני שאני מתחיל ss.
העניין הוא שזה דיי מונוטוני ואני מרגיש שאני משתעמם מעט, בגלל זה אני מחליף. יש עניין כזה שכל עוד אני בהתחלה (דרך אגב עליתי בערך 6 קילו בזמן הזה) וכל עוד אני עושה פיצולים החלםת תוכניות פוגעת בהתקדמות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וגם אשמח לדעת בהערכה גסה על כמה אחוז שומן אני עומד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() היית אמור להיות מינימום חודשיים פלוס על ab אפילו 3 חודשים אולי לשנות תרגיל פה ושם וחזרות.
אתה עדיין לא ברמה של לעשות abc אתה סתם לוקח את זה מהר מדי ואם אתה משתעמם באימון אז האימון שלך גרוע וסביר להניח שאתה לא מתאמן כמו שצריך כי אתה רק בתחילת הדרך. אם אתה לא הולך להתחיל ss בקרוב אז תשאר על תוכנית קבוע בלי לשנות ממנה דבר ואם אתה מתחיל ממש בקרוב אז תמשיך להתאמן כמו שצריך ולא לזרוק זין בגלל שאתה הולך להחליף תוכנית ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממש לא זורק זין. זה שאני מחליף תוכניות זה בגלל המונוטוניות.
בכל אימון אני קורע את עצמי. למעשה אני לא חושב שהייתי עולה כ6 קילו (ואפשר לראות שלא עליתי הרבה בשומן, אם בכלל) אם לא הייתי סוחט את עצמי עד הסוף. אבל שוב - העניין עם התוכניות. אם אני לא ממשיך עם תוכנית הרבה זמן זה פוגע בהתקדמות, מה שמשתמע ממה שעומרי הממצמץ כתב? ובעצם למה יש חשיבות לדבוק בתוכנית אחידה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הfbw שעשית בהתחלה היא בסיסית רק כדי ללמד את הגוף איזה שרירים לגייס כדי לבצע את הפעולות ולסגל קצת את שאר המערכות(גידים,עצבים) לפעילות בחדר כושר,חודש זה בדיוק הזמן שהיא צריכה לקחת... Ab היא תוכנית פיצולים גמישה ולא לינארית גם בלי מטרות מוגדרות ככה שאין ממש חשיבות לתקופה שאתה עושה אותה בטח שלהפסיק לא יפגע לך בהתקדמות...מה שכן abc היא בטוח לא התוכנית בשבילך ואתה לא תפיק ממנה כלום עדיף שתעזוב הכל ותתמקד באימונים רק בללמוד את הטכניקות של הss אפילו אם זה אומר לעשות 50 סקוואטים ודדליפטים רק עם מוט תצלם את עצמך ותעלה סרטונים לביקורת ככל שתתמקד בללמוד את הטכניקות במקום בשטויות של abcdjhfj ככה תתחיל את התוכנית תגדל ותגיע לתוצאות יותר מהר...
וריפטו כבר אמר לא פעם שלהסתובב במכון ולחפש מה ניראה תרגיל כיפי..ולעשות אותו עד שהוא מתחיל לשעמם ואז לעבור למשהו כיפי אחר..זה לא נקרא להתאמן! נערך לאחרונה על ידי GSP, 25-01-11 בשעה 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מסתובב ומחפש לעשות מה שכיף. שוב - אני סוחט את עצמי, עם הגיון מסויים מאחורי התרגילים שאני עושה.
ובסוף השבוע ייתפנה לי זמן בין המבחנים. אז אני אקדיש זמן לסיום הספר, ללימוד יסודי יותר ולעבודה פרקטית על טכניקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מתחתי ביקורת על ריפטו?חס וחלילה.צחקתי עליך רק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() טוב הבנתי כבר שאתה ליצן ולהסתובב בחדר כושר לחפש מה ניראה כיף לעשות זה נקרא להתאמן בשבילך.. אני מבין שזה ניראה לך מצחיק אבל יש אנשים שבאמת מנסים להתחזק מהעבודה בחדר כושר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
כללי:: עומרי תורג'מן
עוסק ב:: פיתוח גוף ריצה שחייה ולימודים
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() יש לך משהו כמו 14-15 אחוזי שומן
|