|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם, דיי חדש פה באזור!
תמונות שלי, לא משהו כי אני כבר לא מתאמן בגלל שאני לפני ניתוח ארטרוסקופיה וכבר יותר מחודשיים מזניח את עצמי. אף פעם לא היה לי תזונה בריאה במיוחד אבל בגלל שהתאמנתי אז שמרתי על גוף בריא. מה שתראו זה אחרי הזנחה קשה ועליה במשקל ![]() עזבו לרגע את הפרצוף שתקעתי ![]() המצב לא מזהיר, אני הרבה פחות רחב ממה שהייתי והשרירים שלי פחות נפוחים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא עובד לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אוקי עכשיו עובד לי
אני רוצה להבין משו..נכנסת לפורום של פיתוח גוף~ במצב של חוסר אימון או תזונה נכונה ושמת תמונות איך אתה רוצה שיגיבו? יש לך איזה שהיא מטרה? מסה,חיטוב משו? תהיה יותר ספציפי אחי תן גם גובה משקל וגיל כי ממה שהבנתי אתה לא מתאמן אתה לא שומר על אכילה נכונה והראת לנו תמונות שלך אוקי ו...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין אותך חזרתה להתאמן בכלל ?
לדעתי עם אתה מתאמן תוסיף בשר אל תעשה חיטוב אין לך יותר מדי שומן.. אתה צריך לתפוס שריר ואתה תראה טוב.. תאכל טוב תעשה אירובי בנוסף ובהצלחה.. נראה נורמלי אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אחי בידיוק כמוך גמאני לא הבנתי
אבל ראיתי שהוא פתח נושאים גם בתזונה ואימונים אז כנראה שהוא חם על לחזור חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() קצת מוזר לי שכל הזמן אנשים מפרסימם תמונות כשהמצב שלהם הוא על הפנים ושהם לא התאמנו ככה וככה חודשים והם לא שומרים תזונה ובלה בלה בלה...
למה לא להעלות תמונות שאתה מתאמן ולקבל תגובות רציניות?! אני מדבר בכללי לכולם אל תיפגע. בהצלחה עם הניתוח.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לניתוח, אם הוא בברך- אני עשיתי רצועה צולבת וארטוסקופה. כדאי לך לחזק את שרירי הרגליים לפני ניתוח כדי שהשיקום יהיה לך יותר קל, למרות ששיקום של ארטוסקופיה הוא גג עשרה ימים
בהצלחה בניתוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() כה שכחתי להגיד. זה התמונות של לפני ואני רציתי לדעת מה דעתכך הכללית. בעקרון יש לי 21% שומן, שזה הרבה ואני רוצה קודם להוריד כמה קילוגרמים (אני שוקל 70-72), ויש לי מטרה להגיע ל60-62 קילו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לפי התמונה השנייה אפשר לראות 14-16%, כשתוסיף שריר אתה תראה טוב יותר.. בנתיים אתה רזה, עם תחטב לא ישאר כלום וחבל.. אבל איך שאתה רוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() תזהר לא להוריד שריר בחיטוב שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() לפי זה יש לי 21% שומן, זה אמין? אם לא אז איך בודקים?
http://www.fitlife.co.il/health/body...alculator.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() זה חרטא אחי
לך בחדר כושר תבקש שיעשו לך קליפר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() האמת שעכשיו בדקתי לפי זה
http://www.goleango.com/show_calcula...id=9&art_id=39 ויש לי 14.1% שומן, זה לא נראה הגיוני, יש לי כרס קטנה אז איך אחוז השומן כזה נמוך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() קליפר >>"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() אין לי גישה לזה, אני לא נמצא בחדר כושר מסיבות כלכליות וזה לא ישתלם לי כי אני הולך לעבור ניתוח ארטרוסקופיה. המחשב השני שנתתי לא מדויק? הוא נראה אמין יחסית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תרגע, אתה לא שמן.. אתה צריך להתאמן ולאכול זה הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
גם אני לא מבין מה הקטע , תשימו תתמונות שאתם מתאמנים ונמצאים במצב טוב לפי המטרה שלכם מה הקטע לשיםתמונה על 50 קילו ולהגיד פעם הייתי 90 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |