|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() כל הכבוד בהצלחה בהמשך ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: פיתוח גוף בנשמה
עוסק ב:: מדריך כושר
|
![]() יפה מאוד רואים שיפור גדול במיוחד בפוזה דאבל בייסבס לאחור , מקווה שפעם הבאה יצטלם יותר אכותי .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() האשם אחי התמונה הראשונהה והשנייה לא יצאו טובות .עושותלך עוול .הבאק דאבל מטורף
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התמונות לא יצאו טובות מפניי שהאשם נמצא כעת על אחוז שומן גבוהה, ולא במצב של תחרות, בכל אופן שיהייה בהצלחה....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
דנינו איפה אתה רואה אחוז גבוה? הוא חטוב מאוד לאוף סיזן, שייפ יפה מאוד. אין מה לעשות, גוף יבש בתחרות זה תמיד ליגה אחרת ובטח יוצא יותר טוב בתמונות (ככה זה גם אצל הכי טובים בעולם), אבל מה שאתה רואה פה זה שייפ מעולה למאסה, ואני בטוח שהוא ייתן שואו יפה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() כמה אחוז שומן אתה מעריך שהוא בתמונות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() לא יודע, אני בכלל לא מאמין בכל המדידות והמספרים האלה - מה זה נותן?
יש מבחן אחד: מבחן הראי. הוא חטוב. לא יבש, אבל חטוב. אם אתה מתעקש, הערכה שלי: אזור ה 10 אחוז, בטח לא יותר.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() אל תשכחו שהוא מקפל תבטן בגלל זה זה ככה
![]() |
#9 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() האשם! תקנה כבר מצלמה ירעבק! (:
![]() |
#10 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין תקציבבבב
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תראה ניגרי התמונות לא באיכות טובה ככה שאי אפשר לתת דעה מוחלטת, לגביי מה שרואים להערכתי האשם נמצא על איזור 12-13% שזה מצויין לאוף סיזן, אני בטוח שהאשם עוד יוריד את הנוזלים ויהייה יותר יבש וחד בהופעת הראווה, בכל אופן שיהייה בהצלחה....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין ליראות את הרמה השנה בifbb בתחרות מר צפון וכמה מתחרים יבואו
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הופעת אורך של האשם במר דרום 2010 | KALINA | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 18-04-10 20:39 |
תמונות מתחרות מר הצפון 2010 | הדובר | פיתוח גוף תחרותי | 21 | 25-03-10 22:35 |
סרטון פרוייקט הצילום שלי עם האשם (מר הצפון 2009 להזכירכם) | קובי חיים | פיתוח גוף תחרותי | 32 | 14-04-09 22:07 |
תמונות של האשם ממר הצפון 2009 | קובי חיים | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 21-03-09 17:18 |
מר הצפון מטעם איגוד Ifbb בשבת הקרובה | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 104 | 18-03-07 17:01 |