|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה תוכנית AB כרגע ואני קצת מוגבל מבחינת מגוון תרגילים.
אני מתאמן בבסיס, אין יותר מידי אופציות לאימון אבל זה בעיקרון האימון שלי: גב: פולי עליון קדימה 10X3 פולי עליון מאחורי הראש 10x3 מכשיר חתירה: 8x3 בייספ: 6 סטים (2 תרגילים של 3 סטים, לא רלוונטי) רגליים: סקוואט 12x4 פשיטת רגליים 10x4 מכרעים 12x4 בגלל שאין מספיק פלטות אני עושה יחסית הרבה חזרות אני רוצה להוסיף דדליפט(במקום או בנוסף) לתוכנית אבל אני לא יודע איזה כמות להוסיף ואם להוסיף אותו לרגליים או לגב... לא התאמנתי בחדר כושר שנתיים, אני עכשיו חוזר להתאמן
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() למה לא לעשות ss וזהו?
אבל בכל מקרה התוכנית שלך לא בנויה כל כך טוב יותר מידי סטים ותרגילים תעשה לרגלים סקואט ודדליפט זה לדעתי מספיק עם אתה באמת רוצה אפשר להוסיף עוד תרגיל אחד 2 סטים גג בכל מקרה תעשה סקואט 3x5 דדליפט 1x5 בכל מקרה לגב מספיק מתח בתוספת משקל 3x5 ודדליפט זה תרגיל שבונה לך תגב מספיק טוב ידים מספיק 2 סטים לא יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אני יעשה סקוואט,דדליפט ופשיטה(2 סטים) וזה אחרי התרגילי גב ובייספ. יש לי בעיה לעשות 5x3 בגלל המשקל, מה עדיף להעלות את מספר הסטים או החזרות?
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 5*8 squat
deadlift 5*3 lunch 10*3 pull ups 5*5 close grip pulldown - front 10*3 thats better
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
תעשה 3x כמה שאתה יכול ודדליפט סט אחד של כמה שאתה יכול תתחיל מהסקואט ואז תעשה דדליפט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קח בחשבון שמבחינת משקלים אני יכול להגיע ל 80 קילו בערך, זה אומר שאני אצטרך לעשות הרבה חזרות. אתמול עשיתי 12x4 עם 50 קילו סקוואט ואני ממש בהתחלה(מתאמן שבועיים)
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ליקויי טכניקה בסקוואט ודדליפט | ugs | פורום אימוני כוח | 4 | 13-11-10 15:14 |
איך הטכניקה? סקוואט ודדליפט. | ini | אימונים | 14 | 19-07-10 03:50 |
שאלה|מזה סקוואט ודדליפט? | moom | אימונים | 10 | 10-04-10 21:14 |
סקוואט ודדליפט | solomoniko | אימונים | 9 | 30-07-07 16:49 |
סקוואט ודדליפט | birzia | אימונים | 11 | 14-02-07 19:02 |