|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 13
לא מתאמן עם משקולות אלא רק שכיבות סמיכה וקצת מתח... ויש לי קליקים במרפק כשאני עושה שריר ומזיז את היד קדימה(מזיז אותה קדימה תוך כדי כיווץ השריר ביד) וכשאני עושה שכיבות סמיכה אבל לא תמיד יש קליקים. יכול להיות שכיבת סמיכה- קליק ואז כמה שכיבות סמיכה בלי... כאילו זה לא בזמן קבוע. חשבתי שזה נובע מחולשה של היד האחורית אז סתם לקחתי משקולת של קילו 1 ועשיתי את התרגיל הזה: ![]() בסיום התנועה של התרגיל הזה (עם קילו) אני מרגיש כאילו השריר שלי ביד האחורית ממש נמחץ ומתכווץ וזה כואב מאוד!!! (אחרי איזה 15 פעמים שאני עושה את התרגיל הזה ושוב רק עם 1 קילו), ואז אני מרגיש את השריר מכווץ לכמה זמן ושאני מנסה לעשות לו מתיחה זה מאוד כואב ומגביל את טווח התנועה שלי לכמה דקות. יש לציין שלאחר כ-10 דקות זה עובר ואני לא מרגיש את הכאב וההתכווצות החזקה. שתי שאלות: 1. ממה יכולים לנבוע הקליקים במרפק ואיך אפשר לשפר את המצב? והאם באמת זה חולשה של היד האחורית? 2. ממה נובע הכאב בתרגיל הזה? עצם התנועה הזאת מכווצת לי את השריר מאוד וזה כואב. האם זה נורמלי? זה מצביע על חולשה או על דבר מסוים אחר? תודה מראש לכל מי שעונה לי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שיש לך נקע או משהו יש פורום פציעות
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תיתן ליד קצת מנוחה,יכול להיות שנוצר קצת עומס ויש לך פציעה קטנה שם..
תיבדוק אם אתה מבצע את התרגיל נכון,מה גם אני ממליץ לך בימקום לעבוד עם מישקולת של קילו 15 חזרות תעלה ל 3-5 קילו בטווח של 6-8 חזרות יהיה יותר אפקטיבי בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |