|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי!
התחלתי מסה וחשבתי לקנות גיינר עכשיו שגמרתי את הפרפקט, ואני מתלבט אם לקנות את ה הפרפקט עזר לי לעלות במשקל אבל משום מה אני מרגיש שהפרפקט מביא לי נטו בטן, ולא מעלה לי באמת מסה, והיו כמה שהמליצו לי על ה ![]() ![]() ![]() קצת פרטים עלי: גובה 1.69 +- גיל 18 משקל 59 תודה לעוזרים. נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 05-12-10 בשעה 02:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לי היה את הפרו גיינר ,יחס של 1:4 , אם זכור לי יש בו 50 גרם חלבון למנת הגשה (לא לסקופ ) ..רק תסביר מה הקטע של הסמיילי כי אני לא הבנתי..
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() הסמיילים כנראה זה צנזור.
לגבי גיינר שמביא "בטן". ברמת העקרון אתה בכיוון, גיינר יותר קיצוני (הפרפקט יחס של 8:1 לטובת הפחמימות) יעזור לעלות במשקל באופן כללי (לאו דווקא להשמין) וככל שהנטיה שלך להשמנה יותר גבוהה ככה צריך להשתמש בגיינר יותר מתון. או אם אתה רוצה לעשות עליה יותר מתונה ולא "לחוץ" לך לעלות במשקל כאן ועכשיו. תעשה כאן חיפוש לגבי גיינרים עם יחס פחמימות : חלבון יותר נמוך, תעשה שיקולי עלות (לרוב הגיינרים היותר "נקיים" יותר יקרים מכיון שמכילים יותר חלבון באופן יחסי, שיותר יקר מפחמימה) ותמצא את מה שמתאים לך. לי אין נסיון עם גיינרים, אבל לא חסרות המלצות.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יאיר צנזר כי הוא כתב שם של גיינר שלא נמכר בישראלבודי (וזה אסור).
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך קצת בלבלת, אני כתבתי פרו גיינר ,ואתה מצטט אותי ואומר שפירסמתי מוצר שלא נמכר בישראל בודי ,ואני נתתי קישור שהוא אכן נמכר, עשיתי קצת סדרר?
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח הבלבלת היא אצלך. אתה שאלת "תסביר מה הקטע של הסמיילי כי אני לא הבנתי", אז אני עניתי לך "יאיר צנזר כי הוא כתב שם של גיינר שלא נמכר בישראלבודי (וזה אסור)". חחח פעם הבאה תחשוב קצת לפני שאתה קורא לאנשים גיבור ואומר שיש להם בלבלת, כי בסוף אתה יוצא הגיבור אם הבלבלת.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, תירגע, היה קצר בתקשורת, בכל זאת הכל פה בכתב ולפעמים קשה להבין את נימת הדברים.
ואם נפגעת מזה שקראתי לך גיבור (אני קורא כך לכולם כמעט..) או שהתבלבלת אז זו לא היתה הכוונה. וחשבתי שביקשת מיאיר שיצנזר, לא משנה..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני עליתי גם כמעט הכל שומן עם הגיינר
הייתי מורעל באימונים והגוף שלי לא הצליח להתאושש כנראה האמת שלא חייב גיינר תשתה חלב ותאכל אם אתה ממש לא מצליח להיות על מאזן קלורי חיובי אז תקנה ותקח אחרי אימון וכאלה לדעתי מיותר אם כבר,אז אבקת חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
|
![]() סביר להניח שהגוף עלה בשומן רב עקב מאזן קלורי חיובי מידי...
לא משנה כמה חזק תתאמן, בין אם זה לחיטוב או מסה, המאזן הקלורי יהיה הגורם המכריע במערכה. זה למה התזונה מהווה 70 אחוז מההצלחה. הכי טוב יהיה אם תקבע פגישת ייעוץ בישראלבודי על מנת להגיע למטרה בדרך המהירה יעילה ובטוחה... תן בראש!
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סקר גיינרים !! | blind sniper | תזונה ותוספים | 6 | 19-06-10 20:59 |
התלבטות בין גיינרים | omer933 | תזונה ותוספים | 9 | 18-10-09 15:15 |
התלבטות בין גיינרים | mrkrabxD | תזונה ותוספים | 18 | 14-10-09 22:10 |
מתלבט .. גיינרים | dr.combina | תזונה ותוספים | 11 | 11-08-09 23:27 |
מתבלט - לאיזה חדר כושר ?! | DropDead | פיתוח גוף-כללי | 10 | 14-12-06 16:30 |