|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
קניתי את המוצר הנ"ל בפעם השנייה...הפעם קניתי עם המבצע של 2..(פעם ה1 קניתי רק 1) ויש לי שאלה קטנה 1. היום בבוקר אני אוכל מעדן (יופלה עם פירות) לאחר מכן אני שותה את האבקה בצורה הבאה: (אתמול בערב ניסיתי בפעם הראשונה 4 כפות כי קיבלתי כוס עם הערכה) א.(עם כוס שייק של ISRAELBODY) אני שם טיפה חלב ואז אבקה 4 כפות הגשה (על פי ההוראות) ואז אני מוסיף חלב שלא ידבק לדפנות.. עושה שייק וזה יוצא סמיך מאוד (כמעט כמו דבש) זה אמור להיות מתוק וסמיך? (לפעמים לא יוצא לי לשבת לאכול בגלל חוסר זמן לעבודה) ב. בפעמים הקודמות שהישתמשתי בזה שמתי בין כף ל2 כפות הגשה וזה היה סביר פחות או יותר (פה אני מדבר על כוס של שייק זכוכית של ברמנים שהישתמשתי) 2. אני רואה אנשים שפשוט שותים / אוכלים עם קורנופלס..זה בסדר? או שאני צריך לשתות על קיבה ריקה? ומה ההבדל אם אני שותה 4 כפות הגשה בבוקר (ואם זה לא יותר מידיי?!) ואז בהמשך היום החלטתי ללכת למכון כושר.. אני צריך להמשיך לשתות? והדבר החשוב ביותר: אני מוצא את עצמי יותר ויותר רץ לשירותים ואני לא מבין למה גם אם אני עושה על פי הוראות אני פשוט בשירותים וזה מתסכל שזה קורה בזמן משמרת... ![]() אני מאמין שחלב גורם ליציאות...אבל... תודה רבה על העזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קשה מאוד לשתות את הגיינר הזה עם חלב אלא אם כן אתה שותה ליטר חלב אז זה מדלדל טיפה את העיסה הזו, בעבר הייתי שותה אותו עם מים כך אני ממליץ גם לך.
ולגביי זמני השתיה וכמות, קשה להגיד כי אני לא מכיר את התפריט שלך אבל בכל אופן, תשתה עם מים 4 סקופים אחרי אימון ובבוקר משהו כמו 2-3 סקופים.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה לך, אבל אני עדיין מנסה לברר למה אני רץ לשירותים כל הזמן שזה פשוט לא נורמלי...
ועוד שאלה קטנה: אם שתיתי 4 סקופים בבוקר/ ועוד 2-3 סקופים בלילה זה יהיה בסדר או שהגעתי "למכסה" כי בגלל העבודה שלי אני כמעט ולא אוכל בכלל כל היום (למעט בוקר כשיוצא) ומכיוון שזה תוסף תזונה אני משתדל שזה ינסה לעזור לי בחסר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() כמו כן רשום על האריזה "לקחת מנת הגשה אחת" בבוקר זה אומר סקופ אחד? או 4?
(למרות שמנת הגשה אחת = מן המשתמע זה אחד) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
תקשיב, אני משתמש בגיינר הזה, סיימתי כבר אחד ואני בדרך לסיים את השני. ממש קשה לשתות אותו עם חלב הוא מאוד סמיך וכמעט ולא עובר בגרון. תשתה את זה עם מים, שים 4 כפות ותוסיף מים עד ל-600 בערך. אם אתה רוצה לקבל כמות חלבון כמו שצריך ופחמימות וכל השאר, אתה צריך לקחת 4 כפות הגשה (4 כפות הגשה = מנת הגשה) שזה 150 גרם אבקה למעשה, אז ככה שכל כף הגשה מכילה 37.5 גרם אבקה. ביום שאתה מתאמן תיקח שתי מנות הגשה (כלומר 8 כמות במצטבר), פעם אחת בבוקר או בלילה ופעם אחת מיד אחרי האימון. ביום שאתה לא מתאמן תיקח רק מנת הגשה אחת. רוב הסיכויים שכאבי הבטן נובעים מכמות החלב שאתה שותה. אני שותה את זה עם מים וזה גורם אך ורק לגזים מדי פעם אבל לא ללכת לשירותים. מקווה שעזרתי...שבת שלום! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() סמיכות השייק נקבעת בעיקר בגלל יחס הנוזל לאבקה.
אם תשים 4 כפות הגשה עם אותה כמות חלב שהיית שם עם 2 כפות הגשה , ברור שיהיה הבדל בסמיכות השייק.
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() יש מצב שאתה רץ לשירותים כי הגוף שלך סוף סוף מקבל כמויות אוכל בריאות.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קניתי גיינר סיריוס מאס, ולא קיבלתי כף מדידה | eladbi | תזונה ותוספים | 3 | 20-01-09 21:34 |
גיינר סיריוס מאס | Roma | תזונה ותוספים | 4 | 03-06-08 19:22 |
אופטימיום גיינר Vs פרפקט3000 Vs סיריוס מאס | Goblin-Dest | תזונה ותוספים | 9 | 04-05-08 00:19 |
גיינר סיריוס מאס או כל אחד אחר | Blabla144 | תזונה ותוספים | 7 | 21-11-07 19:56 |
פרו קומפלקס גיינר \ סיריוס מס | birzia | תזונה ותוספים | 0 | 06-02-07 18:49 |