|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אצלינו בהולמס פלייס זה משקל כזה שעומדים עליו עם רגליים יחפות.
עד כמה הוא מדוייק מהניסיון שלכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה מחלוקות בנושא של מדידת אחוז השומן ..תקרא את הכתבה הבאה ,היא מאד תעזור לך להבין איך המדידה עובדת ולמה יש סטיות במדידת אחוז השומן.
תעתיק את הכתובת הבאה לדפדפן ותקרא: ynet.co.il/articles/0,7340,L-3976234,00.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() עם תיהיה חכם תבין שאי אפשר למדוד אחוז שומן דרך כפות הרגליים אז המכשיר לא אמין ביכלל
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה בלי קשר.
יש נוסחה כלשהי שלפיה אפשר למדוד בערך מה אחוז השומן? או דרכים דיי פשוטות למדידת אחוז שומן? לפותח הפוסט: לא זה בולשיט גמור,כשהייתי בחיטוב על 1700 קלוריות המכשיר הזה רשם לי שאני צורך 3500. אני במסה לא מצליח לאכל 3500 קלוריות.(בלחץ 3000). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי איזה מכשיר ואיך הוא מכוון. וזה לא מודד מהרגליים אתה תופס
בידית או 2-תלוי במכשיר והוא שולח גל בגוף,משהו הזוי שאני לא זוכר להסביר. בכול אופן,גמאני בהולמס פלייס והמכשיר שלהם מזייף ב-עד 7%..הוא הראה לי כמעט 18 אחוז שומן,עם שישייה בבטן..תעשה בדיקת קליפר,או מכשיר מדוייק יותר עם 2 יתדות תפיסה ולא אחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מכשירי חרטה....
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() בשביל מה מכשיר ובשביל מה מדידות?
יש ראי? נראה טוב או לא? זה המבחן היחיד. בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מכשיר דפוק אש!אני זוכר שפעם אחת לפני איזה כמה חודשים,בדקתי את עצמי היה לי אחוז שומן 14,ירדתי ואז אחרי שנייה עליתי שוב וזה הראה לי 11.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שווה לנסות את הבדיקה הבאה:
(לא יודע עד כמה היא אמינה,אבל אפשר לעשות השוואות בין תוצאות הבדיקה שיצאו לכם במכשיר לעומת הבדיקה הנ"ל) להעתיק לדפדפן: fitlife.co.il/health/body-fat-calculator.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התגובות, גם לי לא נראה היה הגיוני שאני 19 אחוז כשבכל מכשיר אחר זה מראה לי 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הדרך היחידה למדוד בצורה מדויקת אחוזי שומן זה בבריכה עם אלקטרודות שמחוברות לכם לגוף.
כל דבר אחר זה חרטא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם הזמן לומדים לראות את האחוז שומן פחות או יותר, וכמה שזה נשמע מפגר - זה בדרך כלל יותר מדויק ממכשירי החרטה האלה....
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה הראה לי שאני 18.5 אחוז עם ורידים בבייספס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להיות גם 22% עם ורידים בבייספס וגם יכול להיות 7% בלי
זה לא מדד. בכל אופן המכשירים האלו שווים לתחת.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר? תפסיק לבלבל ת'מוח.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() טוב זאת לא הנקודה הקיצר הזיוף של המכשיר הוא גדול מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המכשיר שבודק אחוזי שומן מחשיב גם נוזלים? | אושרי | פיתוח גוף-כללי | 2 | 08-11-07 00:12 |
מה המכשיר האירובי ששורף הכי הרבה שומן? | dietman | אימונים | 6 | 10-09-07 15:17 |
מכירים תמכשיר הזה שמודד אחוז שומן? | ahtung | פיתוח גוף-כללי | 6 | 27-05-07 20:45 |
מישהו מכיר את המכשיר לבדיקת אחוזי שומן | haplo | תזונה ותוספים | 10 | 30-04-07 22:20 |
איזה משקל יותר מדוייק? | zidan | פיתוח גוף-כללי | 2 | 25-02-07 15:01 |