|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, קניתי כבר אבקת חלבון ואני לא רוצה שיהיה לי בעיה בכבד !!!
השאלה שלי היא כמה גרם לקחת ביום לפני אימון ? בן 14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה שידוע לך שגם אחרי או במהלך אימון אפשרי לצרוך חלבון תלוי בתפריט שלך..לא משנה, בכל אופן, סקופ וקצת שבדרך כלל ברוב החברות זה יוצא 25 26 גרם חלבון.
והבעיה היא בכליות ולא בכבד וזה במקרה של צריכה גדולה מדיי של מי גבינה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שאתה צריך מה זה כמה גרם
כמה חלבון שאתה צריך בתפריט ונוח לך להשיג אותו באבקה אחרי אימון\בבוקר וכו' אז תשתה... וזה לא יעשה לך שום בעיות רוב הבעיות בכליות נגרמות מעודף חריף של חלבון ביצה עם אני לא טועה או מי גבינה כמו שהבחור מעליי ציין.. ואני מתכוון ל4 גרם לכל קילו בגוף ++.. אז זה מיותר למתאמן טבעי... אין שום בעיה בלאכול 2-3 גרם חלבון לכל קילו בגוף חלבון גבוה זה תמיד טוב בתאבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא הבנתי כלוםם ואתם לא הבנתם אותי ~!!!~
סוףסוף קניתי אבקה אחרי מאמצי שיכנוע ענקייםםם ואני באמת פוחד כמו שהרופא אמר שזה יפגע לי בכליות , לפני אימון כמה אני צריך לשים בכוס שאני שותה ? או אחרי זה ?... כי לא באלי לקחת יותר מדי ואז יהיה לי בעיה שם ואני ממש לא רוצה את זה \: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() סקופ אחד לפני אימון יספיק לך.
אפשר להוסיף סקופ נוסף במהלך היום.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חישוב גרמים של פחמימות-שאלה | benwin21 | תזונה ותוספים | 3 | 27-06-10 23:03 |
שאלה-גרמים לפני ואחרי בישול | ekov | תזונה ותוספים | 1 | 04-06-10 15:15 |
דיון\שאלה | איזה טעם הכי טוב של האבקת חלבון Optimali | Amit32 | תזונה ותוספים | 8 | 04-12-08 19:36 |
שאלה+דיון|איך אני מחשב כמה גרם יש במה שאני אוכל+דיון קשור לתזונה. | The-One | תזונה ותוספים | 5 | 24-05-08 21:56 |
שאלה | ביום שאין אימון לקחת חלבון? | ELiAV | תזונה ותוספים | 2 | 18-11-06 19:29 |