|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב שלום לכולם, אני בן 16 וחצי. משקיע את רוב יומי בפיתוח גוף, באמת בעל מוטיבציה רבה, עובד כ-3 חודשים על חיטוב עם תפריט תזונה מבן אדם מבין. אני עומד על משקל של בסביבות ה-72 קילו (לא מדדתי 3 חודשים עדיין) ועל אחוז שומן שמדדו לי אתמול שהוא 12 אחוז. במהלך החיטוב הורדתי 4 אחוזי שומן.
תפריט התזונה שלי הוא: בוקר: 2\1 כוס קורנפלקס+ חלב (0 אחוז שומן) * אפשר בנוסף תה ירוק ביניים: 2 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה + 4 פרוסות פסטרמה דלת שומן (כתף\ עוף או הודו) + 2 מלפפונים. צהריים: 2 כוסות אורז, פסטה או פתיתים + חזה עוף\ ירך עוף בלי עור\ כתף בקר\ דגים 150 גרם + 2 מלפפונים. ביניים: סלט ירקות + 2 כפות קוטג' או גבינה לבנה עד 3% * אחרי הארוחה לנוח 60 דקות ואז ללכת לאימון! * אחרי אימון אבקת חלבון universal pro protein whey + 2 תמרים. ערב: כוס אורז, פסטה או פתיתים + סלט ירוק + 150 גרם חזה עוף\ דגים לילה: 2 יוגורטים (0% שומן)+ פרי חתוך (לא בננה) אני לא יודע כמה זה יוצא בסך הכל שכחתי לשאול את הבן אדם שבנה לי את התפריט השאלה שלי היא אם להמשיך בחיטוב ולהוריד עוד כמה אחוזי שומן לעלות במסה ולחטב או להחליף תפריט תזונה ותוכנית אימונים למסה כבר מעכשיו. רציתי את חוות דעתכם, אני מרגיש שאני לא מנצל את המקסימום שלי. באמת שברצוני לגדול. סוג שריר תרגיל סטים חזרות A חזה לחיצת חזה עם משקולות יד 4 12 לחיצת חזה בשיפוע חיובי 4 10-12 בעמידה, פרפר, בקייבל קרוס 4 12 A רגליים סקווט חופשי 4 12 עמידה על קצות האצבעות במדרגה עם מוט 4 20 A יד אחורית פשיטת מרפק בפולי עליון מעל הראש 4 12 בשכיבה פשיטת מרפקים עם מוט W 4 12 B גב קירוב כתפיים במכונה 4 12 בכפיפה קדימה חתירה יד- יד 4 12 בעמידה פול-אובר, עם פולי עליון 4 12 B כתפיים בעמידה, חתירה עם מוט W 4 12 לחיצת כתף קידמית 4 12 הרחקת כתף 4 12 B יד קדמית כפיפת מרפקים עם פולי תחתון 4 12 כפיפת מרפקים עם משקולות יד במצב "פטיש" 4 12 תמונות מצב נוכחי אחרי חיטוב שלושה חודשים: ![]() ![]() ![]() התמונות קצת מעפנות כי זה בטלפון החלופי, בקרוב תמונות יותר איכותיות, בעיקרון רק לראות תמונת מצב נערך לאחרונה על ידי Ranazran, 08-11-10 בשעה 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רציני שאתה מתלבט???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() חח קניתי לפני יומיים אבקת של יוניברסל של חיטוב והיא 3 קילו, אני מקווה שלא קניתי סתם
מתלבט בשיא הרצינות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד 10-15 קילו של שריר יעשו לך רק טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אז אתה אומר מסה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פול גז מסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() תעלה 15 קילו חסר לך הרבה עובי
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שאתה תצטרך את האבקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מזה אבקת חיטוב, מוצר חדש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() של מסה***
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר מסה
אתה בכלל לא שמן וחסר הרבה בשר יעשה לך רק טוב לעלות עכשיו במשקל.. תנצל את החורף הזה להתקרנף טוב טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא מסוגל לדחוף כמויות של אוכל אז הגיינר יעזור לך להשלים קלוריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה.. ללכת להכין תוכניות והכל חדש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זה היופי שכבר עשו את זה בשבילך, עיין ערך
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=82&Page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איזה חיטוב תגיד לי, יא רבע עוף
יאללה תתחיל לאכול ואם אומרים לך שאתה משמין יותר מדי, סימן שהכל דופק כמו שצריך!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |