|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי בשבוע הראשון העמסה של כ20 גרם ביום, לאחר מכן כל יום אני לוקח כפית של 5 גרם עד היום.
האם לעשות הפסקה? כי יש סיכוי שכבר זה לא נהיה אפקטיבי כמו בהתחלה? חשוב גם לציין.. אני מרגיש פחות את הכוח מתפרץ מאשר שהרגשתי בהתחלה, אבל נאי חושש שאם אני יפסיק עם זה לעכשיו אני יתקע במשקלים כי אני בתוכנית ss ואני עולה מאימון לאימון .. בינתיים לא שברתי שיאים (זאת אומרת לא עקפתי משקל שלי מפעם)אז זה הקטע.. מה אתם אומרים ?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין צורך לקחת קריאטין יותר מ5-6שבועות ברצף
תעשה הפסקה של 4-5שבועות ותתחיל שוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
למרות שיש כאלה שממליצים לקחת ללא הפסקה
![]() |
#4 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() יש הרבה חילוקי דעות לגבי הנושא. אני מאמין שאתה מרגיש לבד האם אתה זקוק להפסקה או לא.
אם אתה מפסיק להרגיש את ההשפעה, תעשה הפסקה של חודש (אז לוקח לגוף להחזיר את המאגרים למצב הנורמלי) ותתחיל שוב. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה לגל:
תוך כמה זמן אני אמור להרגיש את ההשפעה של הקריאטין? האם אחרי יומיים בלבד של 5 גר' ליום אני כבר אמור להרגיש השפעה באימון? רק התחלתי לקחת קריאטין ומעניין אם הוא משפיע עלי כי הבנתי שזה לא משפיע על כל אחד עד שאתה לא מנסה. ומה ההשפעה שאני אמור לחוש? וויזואלית או יותר כח באימונים.. תפרט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() השפעה מקריאטין תבוא לאחר שמאגרי השריר רוויים בקריאטין.
בשיטת ה5 גרם ליום , הדבר יקרה לאחר כשבועיים של שימוש.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התשובה.
ואם אחרי שבועיים אני לא מרגיש שום שינוי, אזי אני חלק מאותם האנשים שהקריאטין לא משפיע עליהם? נערך לאחרונה על ידי antonr7, 08-11-10 בשעה 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() אני הייתי הולך יותר לכיוון של שלושה שבועות עד חודש, בשיטה של 5 גרם ליום.
אתה אמור להרגיש יותר כוח באימון, והכי חשוב שיפור בהתאוששות מאימון לאימון וגם בין הסטים של האימון. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר כמה חודשים על קריאטין (כמובן שעשיתי את הפסקת החודש כבר), ואני אף פעם לא הרגשתי את ההשפעה, יכול להיות שזה לא משפיע עלי?
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() ציטוט:
לא הרגשתי כלום. לא יותר כח, ולא התאוששות טובה יותר. סתם "אכלתי" קילו קריאטין חחח
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
העמסת קריאטין vs כפית ליום | SpeedShot | תזונה ותוספים | 25 | 19-10-09 00:41 |
שאלה|כמה קריאטין לקחת ביום כפית 2 כפיות מה ניסגר | danidinking | תזונה ותוספים | 11 | 11-09-09 10:11 |
לקיחת קריאטין אחרי תקופת ההעמסה אמור להיות 5 גרם ליום כאילו כפית? | digidigi | תזונה ותוספים | 21 | 30-08-09 19:48 |
שאלה | כפית הגשה של האבקה | GRFC3222 | תזונה ותוספים | 7 | 23-04-09 13:55 |
מישהו יודע אם בקופסא של הקריאטין נייצ'ר בסט יש כפית? | Real | תזונה ותוספים | 1 | 01-09-08 18:18 |