|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ערב טוב חבר'ה,
צריך עזרה בבניית המערכת . מחפש איך לסדר את הבאים: 1.כתפיים+רגליים (3 תרגילים לכל שריר) 2.גב+תלת ראשי(3 תרגילים לכל שריר) 3.חזה+יד קדמית(3 תרגילים לכל שריר) 4.בטן 5. אירובי (50 דקות-פעילות רצופה) פה אני צריך עזרה ממקצוען, איך אני מסדר את הכל בשבוע למאכסימום שרירים ומינימום אחוזי שומן ? אני מציע : יום א-כתפיים+רגליים יום ב'- בטן יום ג'-גב+תלת ראשי יום ד'-אירובי יום ה' חזה+יד קדמי יום ו' - מנוחה יום ז' - בטן או אירובי נערך לאחרונה על ידי netanel22, 07-11-10 בשעה 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין לך הבנה בסיסית של מה בונה שריר ומה מוריד שומן
לפני שאתה דואג לאיזה שרירים לשים באיזה יום תדאג ללדעת מה המטרה של כל דבר שאתה עושה. תתחיל בלקרוא את זה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה טועה.. אני כבר 7 שנים בחדר כושר- אמנם אף פעם לא רצוף ועקבי כמו שאני מתכנן עכשיו לעשות,
אבל אספתי מידע עם השנים, שאלתי שאלה אחרת, ואני מעוניין להחזיר את הפוקוס לשאלה המקורית, צריך עזרה לסדר את התכנית שלי - הצעה מקצוענית תהיה זהב בשבילי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אני לא הולך לענות לך על זה
רק לסקרנות שלי כמה הסקוואט, בנץ ודדליפט שלך?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עצוב שזה הידע שלך ב 7 שנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טלסביון,
![]() ![]() ![]() ![]() לא זכור לי שפרשתי בפניך את כל הידע שלי.. עכשיו ברצינות, נעבור הלאה.. אני יחזור שוב על השאלה - אין לי בעייה להסביר שוב - מי שלא הבין, אין להסיק את הרע - ממה שלא נאמר במפורש ונשאר לאוויר- כי יש דברים לא רלוונטים - לדוגמא - הערה לטלסביון שחשב שאני אמור לפרוש את כל הידע שלי מה7 שנים האחרונות - וה' יודע למה חשב ככה- אולי חשב שקמתי בבוקר עם הרגשה לעשות סיכום של 10 שעות.. אבל נשאיר את זה לחשיבה של טלבסיון. אני ישמח אם מישהו מקצועי בבקשה - מקצועי - עם נטייה לעזור- ויש כאלה - יוכל לעזור לי פה - אני יודע ששווה לי להמשיך ולדחוף למען תשובה ממישהו רציני - זה יהיה שווה זהב. המשך ערב טוב :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אני חושב שכל אחד עם קצת ידע ב body recomposition יסכים איתי שזה שאתה שואל דברים כמו כמה פעמים בשבוע להתאמן על בטן זה כבר משקף את הידע שלך בנושא הזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הצעד הראשון וכנראה המשמעותי ביותר שתעשה בדרך למענה על שאלתך
יהיה לקבל על עצמך את העובדה שהידע שצברת במשך 7 שנים לא ממלא הודעת sms. כשתוריד באופן כירורגי את האגו ותכיר בזה שאין לך מושג מכלום, יבוא הרצון לדעת מה כן נכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() fatboy לא התכוונתי להעליב אותך או משהו - אני לא מבין על מה אתה מתלהם בסך הכל פניתי בצורה ידידותית וביקשתי את עזרתך.
דאטו - תוכיח לי שאני לא יודע כלום - ושאתה יודע משהו.. נראה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הוכחת את זה כבר בעצמך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() דאטו שוב פעם אתה טועה - שאלה של מישהו - לא מעידה כי הוא לא יודע את רווי הנושא מסביב לנושא השאלה - אלא כי זהו בן אדם שמוכן לשאול , להתעמק לחקור - ולעשות כדי להצליח,
אתה צריך לזכור - שווינרים עושים את מה שלוזרים אפילו לא מעלים על דעתם.. אני חושב שכולם יסכימו איתי בזה.. אפילו פאטבוי- חחח לא ?! שנראה קצת כועס בתמונה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() "פה אני צריך עזרה ממקצוען, איך אני מסדר את הכל בשבוע למאכסימום שרירים ומינימום אחוזי שומן ?"
ציטטתי אותך הניסוח שלך במשפט הזה מראה חוסר ידע בפיתוח גוף תתחיל לקרוא מאמרים כאן אין לך מהלהפסיד |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() צביקה, אני יודע שצריך קודם לעשות תכנית להורדה של אחוזי שומן, ואחר כך תכנית של להעלות מסת שריר..
לא הבנת את הכוונה שלי, וחבל , כי הכוונה היא ברורה , אני מניח שאתה מספיק חכם בשביל לדעת את זה.. במקום להתעסק בזוטות.. היית צריך לקרוא את השאלה שלי ולהבין שלא מעניין אותי .. בכלל.. מה אתה חושב לגבי כמות הידע שיש לי בפיתוח גוף.. מעניין אותי שתקרא את השאלה - ותענה עליה - או שלא תגיב לא רלוונטית- מכיוון שאני מעריך את הזמן שלי .. הוא מאוד יקר לי.. וחורה לי להגיב להודעות של מי שמנסה להתחכם עליי.. ולא מצליח.. וזה מצער... נהנתי דווקא מהרמה של התחכום, כמו תמיד - המיץ האמיתי נמצא בעבודה רצינית בחדר כושר , אז הפוקוס שלי מעתה יילך לזה.. למרות שהייתי מתתת להישאר ולשחק |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
אבל באמת זה ברור שהידע שלך בכל הנושא בא ממקורות שגואים, לא משנה איך תנסה לסובב את זה. datto אמר לך, כמה שיותר מהר תפסיק לנסות להגן על האגו שלך ותבין שאתה צריך למחוק את כל מה שאתה חושב שאתה יודע ולהתחיל לבנות ידע אמיתי על אימונים, אתה רק תעשה יותר טוב לעצמך. יש לך הזדמנות פה לשנות לגמרי את התוצאות שאתה מקבל מאימונים, תקרא את מה שאמרתי לך, אם אחרי זה עדיין תישאר בשלך זה כבר בחירה שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תראו, צודק או טועה, הגישה שלכם לבחור הייתה קצת לא יפה לדעתי...
אני גם חושב שסידור שכזה לאימונים הוא לא טוב. המון אנשים בחדר כושר עושים את השטות של אימונים עם המון נפח לפני שהם הגיעו למשקלים סבירים בכלל... אתה חושב שאחרי 7 שנים כבר יש לך הרבה כוח, אבל בתוכנית ששמו כאן מאמר עליה, אתה יכול להתחזק באותה מידה בערך בחצי שנה או אפילו פחות. המפתח הוא עצימות גבוהה ונפח מינימלי בשביל מקסימום התאוששות. ככה מתחזקים מהר בתרגילים המורכבים, שבעצם בכל אימון שילוב ביניהם עובד על כל הגוף. אם המטרה שלך היא מסה אז זאת תוכנית מעולה. בגלל ההתקדמות הפרוגרסיבית בה צריך לאכול הרבה ובלי ברירה גם קצת לעלות באחוז שומן, אבל זה מה שתורם להתקדמות. במילא אחרי שמסיימים אפשר לעשות חיטוב. (רק תתחיל את התוכנית כבר שאתה עם אחוז שומן נמוך יחסית, אני התחלתי על 15-16 אחוז והייתי צריך לחתוך באמצע משיקולים שלי כדי לרדת באחוז שומן...) בקיצור, תקרא את המאמר באתר על התוכנית ss ואני מבטיח לך שאם תבצע את התוכנית נכון ותבצע את התרגילים נכון, תוך מספר חודשים בלבד אתה תראה תוצאות מדהימות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() ניסיתי
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אלוהים ישמור.......אני מצטער שעניתי לך על ההודעה השניה שפירסמת...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך לסדר את התוכנית לפי ימים? | The Sun | אימונים | 1 | 13-03-08 19:13 |
מי מסדר לי סריאל? | Gootche | פיתוח גוף-כללי | 3 | 01-02-08 17:14 |
בקשר לסדר תרגילים | pimp | אימונים | 15 | 17-04-07 21:11 |
מסדר תוכנית Abc | surfface | אימונים | 5 | 24-11-06 21:15 |