|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נגיד התאמנתי אכלתי כמו שור והכול הגעתי למשקלים עשיתי חיטוב והגעתי גם לגודל הרצוי, עכשיו אני חוזר לאכול רגיל(בוקר, צהריים, ערב וארוחה נחמדה של איזה קופסת טונה ו2-3 פרוסות לחם אחרי האימון, יענו לא משתגע) וממשיך להתאמן אבל בטווח חזרות של כוח כלומר 5-6 חזרות, אני אאבד בסופו של דבר את הנפח שצברתי? חלק מהנפח? כמה בערך באחוזים?(אם אתם יודעים) אני ארים פחות ממה שהרמתי הסוף תקופת המאסה? ובקיצור מה יקרה לי מבחינת ההיפרטרופיה והמשקלים שהשגתי בתקופת המאסה אחרי שאני מסיים אותה ואת החיטוב וממשיך לאכול רגיל, כלומר לא על תפריט?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לקבוע.. זה תלוי איך הגוף שלך יגיב לשינוי.
מבחינת חזרות.. אתה מתכוון לעשות תוכנית כוח אם כן אתה תאבד טיפה ת'נפח אבל אם אתה מדבר על בנץ' של 6 חזרות זה בסדר גמור, רק בפרפר תשמור על 10-15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() תאמין לי שגם אחרי שתגדל ותגיע לגודל נחמד ותחטב ותראה טוב אתה תרצה עוד... כשנכנסים לתחום הזה אי אפשר לצאת ממנו
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה האובססיה גם בpl וגם בbb כשאתה מגיע לאיזה שהוא הישג או "מטרה" בין עם זה 90 ק"ג חטוב או 200 ק"ג סקוואט אתה תמיד תרצה עוד קצת ועוד קצת ועוד ועוד זה סוג של אובססיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הכל תלוי במאזן הקלורי שלך אין קשר לאימונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד אתה נשאר במאזן קלוריות חיובי ומתאמן טוב , גם אימוני כוח אין שום בעיה העיקר לתת גירוי לשריר אז הכל בסדר אין מה לדאוג גבר .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה מאזן קלורי חיובי? יענו מעל הbmi שלי או מה? כאילו לא אכפת לי אם אני אמשיך לגדול אבל משהוא ממש זניח נקרא לזה, כאילו איזה קילו-קילו וחצי בחצי שנה, כאילו מה שאני מתכוון זה מה יקרה אחרי שאני אפסיק עם הטירוף של האוכל ואחזור לאכול כמו בן אדם נורמלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי , יש לאכול כמו בן אדם נורמלי שהז אומר 3 ארוחות ביום אפילו 2 מספיקות לבן אדם נורמלי . ויש לאכול נורמלי כמו מתאמן ..
זה פשוט מאזן קלוריות שלילי זה לאכול פחות קלוריות ממה שאתה שורף ביום {כמובן שמתאמן שורף יותר מאדם רגיל ללא פעילות ספורטיבית} או לאכול במאזן קלוריות חיובי שזה יותר ממה שאתה שורף או נטרלי שזה אומר לאכול פחות או יותר אותה כמו קלוריות שאתה שורף ביום . שלילי- ירידה במשקל חיובי - עלייה נטרלי - נשאר באותו משקל . מקווה שהבנת . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי, תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם זה בסדר מה שאני אוכל אחרי אימון!!! | גונן | תזונה ותוספים | 1 | 29-05-08 14:31 |
שאלה בקשר לגודל. | מישהו12 | אימונים | 5 | 23-01-08 22:10 |
נמצא מאובן של עקרב ענק מימדים! | - Idan - | פיתוח גוף-כללי | 91 | 22-11-07 13:22 |
הסנדויצ'ים שאני דופק אחרי האימון. | Anton | תזונה ותוספים | 15 | 08-08-07 21:32 |
אחרי שסוף החיטוב מגיע, ומתחילים שוב מסה ה.. | משה.ל | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 26-04-07 16:58 |