ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-09-10, 15:12   #1
ISnocs
Banned

ברירת מחדל רוצה להתחיל ss, אבל לא בטוח זה יתאים לי...

אהלן וחג שמח לכולם!

אני מתאמן כבר שנה שניה מאז שחזרתי (אחרי הצבא)... החזרתי את המשקל שהיה לי, אבל נתקעתי שוב ונתקעתי חזק . אני 1.76 על 71 ו 9 אחוז שומן .

אני מתאמן abcd לפעמים חוזר על a פעמיים בשבוע .

אני מרגיש שאני צריך לשנות משהו. ראיתי המון את ההתיחסות לתוכנית החדשה ss וכו', אבל מהקריאה בסיסית על התוכנית אני כמתאמן עם ניסיון לא הכי סומך על התוכנית הזאת, מה שנקרא סקפטי.

התוכנית הזאת בכלל לא מתייחסת לידיים . אני מתור אחד שמכיר את עצמי חייב לאמן ידיים לפחות פעמיים בשבוע כי אחרת אני רואה ירידה מהירה בנפח.

בקיצור השאלה שלי היא האם התוכנית הזאת מתאימה גם למתאמנים מנוסים שרגילים לעצימות גבוהה באימונים ואין להם בעיות התאוששות, או שזאת תוכנית למתאמנים מתחילים ?!
ISnocs מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-09-10, 16:02   #2
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

ציטוט:
פורסם במקור על ידי isnocs צפה בהודעה
אהלן וחג שמח לכולם!

אני מתאמן כבר שנה שניה מאז שחזרתי (אחרי הצבא)... החזרתי את המשקל שהיה לי, אבל נתקעתי שוב ונתקעתי חזק . אני 1.76 על 71 ו 9 אחוז שומן .

אני מתאמן abcd לפעמים חוזר על a פעמיים בשבוע .

אני מרגיש שאני צריך לשנות משהו. ראיתי המון את ההתיחסות לתוכנית החדשה ss וכו', אבל מהקריאה בסיסית על התוכנית אני כמתאמן עם ניסיון לא הכי סומך על התוכנית הזאת, מה שנקרא סקפטי.

התוכנית הזאת בכלל לא מתייחסת לידיים . אני מתור אחד שמכיר את עצמי חייב לאמן ידיים לפחות פעמיים בשבוע כי אחרת אני רואה ירידה מהירה בנפח.

בקיצור השאלה שלי היא האם התוכנית הזאת מתאימה גם למתאמנים מנוסים שרגילים לעצימות גבוהה באימונים ואין להם בעיות התאוששות, או שזאת תוכנית למתאמנים מתחילים ?!
אני הייתי עושה ab 4 פעמים בשבוע עם יום שחיה באמצע ועובד מאוד קשה במכון, תאמין לי זה רחוק מss וההבדלים בכח ובגדילה
ואישית לא הייתי בחור קטן, 81 קילו, עושה בנץ' משקל גוף כמעט, במכונות עברתי מזמן משקל גוף, בסביבות ה90 קילו ודוחק לרגליים כמה פלטות שמצאתי במכון

כמה דברים:
1. אם חשוב לך חלק בגוף כמו יד קדמית אפשר להוסיף תרגיל עזר בסוף אימון לידיים לא ביג דיל(לא להגזים, 3 סטים יספיקו)

2. עד שלא עשית ss לא תבין מה זה התאוששות באמת, בחודש השני כשהמשקלים לא עפים לך כבר כמו נוצה אחרי 9 סטים סה"כ של סקוואט, 6 סטים של בנץ' ו5 סטים של דדליפט(כולל חימום והכל) אתה תהיה מפורק, רעב ועייף

3. זאת התכנית הכי טובה לגדילה מהירה טבעית, אם אתה אוכל וישן כמו שצריך אתה תעלה בהתחלה במסת שריר בצורה מדהימה, ומה שהכי טוב זה שתעלה בחלקים בגוף שלא היו בפרופורציה, אצלי אישית רוב המאסה ברגליים ובגב(רוב האנשים)--- הרבה אנשים שמתאמנים באים עם חזה וידיים חזקות וגב/רגליים בפיגור רציני

אני עצמי מתחיל בתכנית, בהתחלה עליתי במשקל כ"כ מהר שחולצות תוך חודש נהיות צמודות יותר ויותר, ובהתחלה אפילו ירדו לי ההיקפים במכנסיים ב4-5 קילו הראשונים שעליתי(זה השתנה כמובן אחרי 10 קילו אבל שיהיה)

מה שכן אתה חייב לשנות פאזה"
-להבין שצריך לאכול הרבה בתכנית הזאת כדי להתקדם וכדי לא להיפצע, אתה לא יכול להישאר 9% ולהתחזק אפקטיבית עם מאזן קלוריות "נקי", אני מעדיף לעלות 20 קילו שמתוכם 9 קילו שריר ואז לחטב מאשר לעלות בתקופה יותר ארוכה 5 קילו סה"כ שמתוכם 3.5 שריר

-להבין שבתור מתאמן מתחיל(ורוב הסיכויים שאתה מתחיל) אין צורך בעשרות תרגילים מבודדים והרבה נפח

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-09-10, 18:22   #3
ISnocs
Banned

ת'אמת השרירים הכי חזקים אצלי בגוף זה דווקא רגליים וגב .

אני עושה סקוואט 150 קילו ודדליפט 160 קילו ... (4 חזרות)

חזה אני עושה 80 קילו (משקל עבודה - 6 חזרות)

העיניין הוא שאני רוצה להגדיל ידיים וחזה דווקא . בגלל זה אני ממש נמנע מלהתחיל בתוכנית הזאת...

נכון לעכשיו אני עושה כ 15 סטים חזה פעמיים בשבוע ... אז עכשיו לבוא ולרדת לתרגיל 1 ? זה קצת הזוי...

ועיניין אחוזי השומן הוא גנטי אצלי... אני עולה מקסימום ל 12 אחוזי שומן . (ואני מדבר על דיאטה של כ 4 אלף קולוריות)

יש פה מתאמנים שהתאמנו כ 4 שנים ואז עברו לתוכנית הזאת וראו שיפורים ?!
ISnocs מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-09-10, 18:35   #4
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי isnocs צפה בהודעה
ת'אמת השרירים הכי חזקים אצלי בגוף זה דווקא רגליים וגב .

אני עושה סקוואט 150 קילו ודדליפט 160 קילו ... (4 חזרות)

חזה אני עושה 80 קילו (משקל עבודה - 6 חזרות)

העיניין הוא שאני רוצה להגדיל ידיים וחזה דווקא . בגלל זה אני ממש נמנע מלהתחיל בתוכנית הזאת...

נכון לעכשיו אני עושה כ 15 סטים חזה פעמיים בשבוע ... אז עכשיו לבוא ולרדת לתרגיל 1 ? זה קצת הזוי...

ועיניין אחוזי השומן הוא גנטי אצלי... אני עולה מקסימום ל 12 אחוזי שומן . (ואני מדבר על דיאטה של כ 4 אלף קולוריות)

יש פה מתאמנים שהתאמנו כ 4 שנים ואז עברו לתוכנית הזאת וראו שיפורים ?!
יופי אנחנו מחכים לראות את הסרטונים של ה150 סקוואט ו160 דדליפט
ישן 29-09-10, 20:31   #5
zuri123
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי קפטן שלד צפה בהודעה
יופי אנחנו מחכים לראות את הסרטונים של ה150 סקוואט ו160 דדליפט
לייק
zuri123 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-09-10, 21:11   #6
tomer90
חבר פעיל

תגידו המשקלים שהוא אמר נשמעים קצת הזויים יחסית למשקל גוף שלו או שזה רק אני?
tomer90 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-09-10, 01:45   #7
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

ראיתי מישהו על פחות מ80 קילו שעושים 250 ק"ג סקוואט לסינגל, אבל זה היה מאמן פאוורליפטינג בן 50 עם ניסיון של 30 שנה ורצועות בכל מקום בגוף...

אני לא מאמין שהוא עושה 150 קילו סקוואט ונשאר רזה צריך לפחות עוד 7 קילו(זה אשכרה קשה) איך שהוא עכשיו אלא אם כן זה רבע סקוואט הרבה מעבר למשקל שלו שיכול לפרוץ דיסק

בכל מקרה יש תוכניות ופריודיזציה שמשחקים איתה מעבר לרמת מתחיל ss היא למתחילים וללמידה של טכניקה

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה