|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אני כרגע שבוע בבית אז החלטתי להוריד בנפח של התוכנית שלי ולנסות לישון כמו שצריך ונראה אם זה יעזור לי עם הקטע שאני תקוע עם המשקלים, בנוגע לזה הציעו לי גם לעשות ריסט למשקלים אז הייתי רוצה לדעת מה זאת אומרת ואם זה מה שאני חושב שזה זה להוריד במשקל בצורה מסויימת נכון? אז מה הרעיון מאחורי זה? הגוף בונה את עצמו כשהוא רואה שקשה לו להרים את המשקל שאני נותן לו אז אם אני אוריד במשקל זה מנוגד לרעיון לא? ובקיצור מה ההגיון מאחורי הריסט?
2. אני זוכר שלפני הרבה זמן כשהתאמנתי המאמן שלי(אני לא יודע כמה הוא מבין) אמר לי שבנקודה מסויימת אני אצטרך להתחיל לקחת גיינר כי אני במבנה יחסית קטן אז הוא אמר שבנקודה מסויימת אני אתקע עם המשקלים אז רציתי לשאול אם יכול להיות שזה מה שהוא התכוון? כאילו בגלל זה אני תקוע עכשיו עם המשקלים? הבנתי שזה לא בגלל שאני לא לוקח גיינר אבל אולי הוא התכוון לזה שאני אצטרך לעלות במשקל קצת כי אחרת הגוף שלי לא יוכל להתמודד עם משקלים כבדים יותר, יכול להיות שזה בגלל זה שאני תקוע במשקלים? 3. תגידו כל כמה אימונים אתם מעלים משקל ביד קידמית? כאילו כולם אומרים פה שמתאמן מתחיל צריך כל אימון פחות או יותר להעלות משקל אבל זה לא נראה לי הגיוני, לא ביד קידמית בכל אופן. 4. איך אתם יודעים שעבדתם קשה? יענו שהיה אימון בן ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה גם אותי מענינת השאלה הזו האם השריר נפוח וכל הורידים יוצאים זה אומר שהתרגיל התבצע נכון או שהתאמצתי יותר מדי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל יותר.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה תקוע במשקלים, אתה לא אוכל מספיק.
ואתה תצטרך גיינר רק כשלא תוכל לאכול כמה שצריך כי זה פשוט יותר מידי.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||