|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך דניס וולף קיבל חמישי? אין לו מסה מרשימה בכלל יחסית לאחרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לו דווקא אחלה מסה, אבל לוינקלר הגיע יותר מקום 5 ממנו.
אבל תשוו אותו, לקאי גרין, שבמקום השביעי, הוא נראה יותר רחב ממנו בהרבה. אם תשים לב, אפילו שדקסטר ג'קסון היה עם יותר מסה, החיטוב של בראנץ' היה הרבה יותר טוב, השנה השופטים הלכו בכיוון של חיטוב יותר חזק.
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עלוש יה תותח, מה עם הדירוג של ה 202 אחי?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() דעתי על החמישייה
1) ג'יי קאטלר: מה אפשר להגיד? לקח עוד אליפות למרות שמבחינתי בשיפוט המקדים פיל ובפוזות מסויימות אפילו בראנץ' ניצחו אותו הציג מסה מדהימה היה חטוב ויבש וניצח בצורה מרשימה, אני אולי לא מסכים לגמרי עם השיפוט,אבל אני יכול להבין אותו 2)פיל הית': הגיע נפלא,כיפר על התצוגה הלא מרשימה במיוחד מהאולימפיה של שנה שעברה ומיקם את עצמו בתור הבחור שצריך לנצח לשנה הקרובה (חוץ מג'יי כמובן),העובי שהוא הוסיף בגב והסוויפ שהוא הוסיף לרגליים הרשימו אותי מאוד,מר אולימפיה ככל הנראה בטווח הזמן של שנתיים אולי אפילו פחות 3) בראנץ' וורן: אחד האהובים עליי,הגיע בשייפ מטורף והיה הבחור הכי יבש וחטוב על הבמה,שיפר את הזרועות שלו ואת הגב שלו ולאט לאט מתחיל להציג את אחת הפיגורות היותר שלמות על הבמה המקצועית,אולי לא הכי יפה ,אבל לחלוטין בין הכי שלמות.מלך עולם ואני בספק אם מישהו היה מתלונן מדי אם הוא היה לוקח מקום שני 4)תחזיקו את עצמכם חזק,אני אשכרה הולך להגיד משהו חיובי על דקסטר ג'קסון:הגיע יותר מאסיבי מבדרך כלל ובשייפ נפלא,הגיע לו מקום רביעי בצדק,הגיע משמעותית יותר טוב משנה שעברה למרות שהוא ירד בדירוג משנה שעברה,אבל זה נטו בגלל שיפור מטורף בליינאפ 5 ) דניס וולף: אני שמח שדניס חזר לעצמו,אבל איך קיבינימט הוא דורג חמישי מעל רוני רוקל,אני מבין שהוא יותר גדול,אבל הרגליים שלו חלשות יחסית,התאומים שלו כמעט מזכים אותו באחוזי נכות והגב התחתון שלו פוגע בו בכל הפוזות מאחורה,היה מגיע לו להיות בשישייה ,אבל לא מעט רוקל שמציג בצורה ברורה לחלוטין חבילה טוטאלית הרבה יותר טובה.
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מסכים איתך לגמרי לגבי רוני רוקל.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כל מילה בסלע ארבל
![]() בתמונה של כולם בבאק דאבל פ'יל כל כך לקח תפוזה הזאת
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Road to the 2010 Mr Olympia-Jay cutler | orian baruh | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 26-01-10 07:04 |
The best who never won the Olympia | THEJOKER | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 14-05-09 23:55 |
Brandon curry get pro card | Apocalipsa | פיתוח גוף תחרותי | 2 | 27-07-08 10:47 |