|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד עפ'י שיטת AB:
A חזה: לחיצת חזה מוט בלי שיפוע 10,8,8 לחיצת חזה משקולות בשיפוע 35 מעלות 3*10 פלייס 2*10 כתפיים: לחיצת כתפיים 3*10 הרחקת זרועות 3*8 יד אחורית: פרנץ' פרס 3*8 לחיצת חזה צר 3*10 B גב: מתח רוחב כתפיים 3*max חתירה 3*10 משיכה עליונה 3*8 יד קידמית: כפיפת מרפקים מוט ישר 3*8 כפיפת מרפקים במשקולות חופשיות 3*10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם רגליים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים אני כבר ידאג לזה במכון, יש כמה תרגילים שאני עושה בכל מקרה.
בטן אני גם עושה במכון כל אימון, אז מה שנשאר זה הדעה על האימון למעלה. האם זה יתן לי פוש ויפתח אותי כמו שצריך? יש לי אבקת חלבונים, אני מתאמן 4פעמים בשבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה תדאג לזה במכון? רגליים זה חצי מהגוף וצריך לתכנן בקפידה את אימוני הרגליים, לא לאלתר איזה תרגיל באימון.
בקשר לתכנית - אתה מקובע על טווח חזרות יחיד, תוסיף עבודה בטווחי חזרות יותר נמוכים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() יותר מדי סטים. תעשה רק 6 סטים לשריר גדול, 3 לקטן
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה 3 לקטן 6 לגדול? זה Ab
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין חוקים כמה סטים צריך לעשות.
לפותח הפוסט, כשאתה מאמן חלק בגוף- מיוצר טסטסטורון שעוזר לשרירים לגדול, וכמה שיותר שרירים אתה מאמן- יותר טסטסטורון נפלט, משמע אם אתה מאמן רגליים זה יעזור לביספס לגדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו יוצא למכון ואני יעשה את תכנית B.
נראה איך ילך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |