|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() i thought abouth it..
i did about a year ago 5*5 so my body knows what to do with intense programs i had an idea to to do SS but to modify it A squat 3*5 bench 3*5 dead lift 3*5 pull up 3*5 Barbell Upright Row / Dumbbell Lateral Raise 2*6 Cable Bent-over Triceps Extension 2*6 B squat 3*5 press 3*5 power clean 3*5 Barbell Bent-over Row 3*5 Dumbbell Curl 2*6 Barbell Push Crunch 2*6 and! to do it AXBXAXBXAXBXA and not AXBXAXXBXAXBXXA
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מוריד את הדדליפט לסט 1.
ומוריד ל-3 אימונים בשבוע ולא 4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() יותר מדי נפח, אתה תצטרך לשים משקלים נמוכים יחסית כדי איכשהו לעשות איתה משהו
או שפשוט תלך על ביל סטאר או טקסס |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו לך לפעים בשביל להרוויח צריך להפסיד חלק
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דבילי, למה אנשים כל הזמן מנסים לשנות תוכניות קיימות שנכתבו ע''י מאמנים עם שם עולמי שיודעים בדיוק מה כל מתאמן צריך בהתאם לרמה שלו?
אם אתה מתאמן מתחיל, תעשה ss, אם אתה מתאמן בינוני תילך על מדקאו / טקסס / hst ...
![]() |
#8 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() הדבר הבעייתי היחיד לדעתי זה שהאימון יהיה ארוך מדי...
אם עשית 5x5 אתה יודע מה תרגילי עזר יעשו לך... כל אחד ומה שטוב לו
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() bad bad bad idea
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 נערך לאחרונה על ידי Homie, 13-09-10 בשעה 01:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
לא הייתי עובר ל4 אימונים בשבוע כי אתה תגמר מהר, ואת הנפח בדדליפט הייתי מגביל למקסימום 3 סטים עצימים בשבוע, זאת אומרת שאתה יכול לעשות את שלושתם באימון אחד או לעשות שניים באימון אחד ועוד אחד באימון אחר.
![]() |
![]() |
#12 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
i can teach you english show me mistakes besides crossed letters cuz i write fast and that happens in hebrew aswell and it isn't connected to the subject go jerk off or something don't interrupt my Q
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |