|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן חדש יחסית (רק חודשיים) והמאמן שלי המליץ לי לקחת no.xplode כבר שבועיים אני לוקח את זה ויש שיפור משמעותי אבל אנשים ששמעו שאני לוקח את התוסף הזה המליצו לי להפסיק מיד אז שבכללי אין לי מושג מה לעשות לכן אשמח לתשובה מאדם מוסמך שמבין מה לעשות תודה.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אל תקשיב לאנשים חסרי מח, אין שום בעיה לקחת את זה, ואם אתה מרגיש שזה עוזר לך אז בטח ובטח שאל תפסיק.
מי שאומר לך את זה כנראה מקנא בגלל שאמא שלו לא מרשה גם לקנות את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מאמן מטורף הייתי אומר.. זה תוסף שהוא פורמולה של קריאטין מתאים לאנשים קצת יותר מנוסים בתחום כאלה שתקועים במשקלים. אני שמעתי שזה יכול לגרום להאצה של הדופק וזה לא מתאים לכל אחד..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחוץ מזה לא נראה כזה הגיוני שמתאמן בן חודשיים צריך לקחת פורמולות קריאטין , מתאמן מתחיל צריך להאתמן לאכול ולנוח טוב רק אם חסר לו בתפריט משהו אז הוא יכול לתסף . ואם אחרי כל זה הוא עדיין תקוע במשקלים הוא רק אז יכול לשקול קראטין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם ככה יש לו בגוף קריאטין, למה שלא יהיה עוד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אם לא רצים אז משמינים?
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אפשר לחשוב שהוא נתן לך דיבול.
זה תוסף טבעי ואין איתו שום בעיה תהייה שקט לגמרי (לא שיש לי בעיה עם דיבול אבל לא נפתח את זה כאן).
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לאנשים פה שיודעים לחפש טוב באינטרנט קבצים | look | פיתוח גוף-כללי | 1 | 23-05-08 19:00 |
צריך פירוש מאנשים שיודעים טוב אנגלית | imported_NIR_B | פיתוח גוף-כללי | 9 | 19-01-08 20:33 |
צריך עזרה מאנשים שיודעים לקרוא רוסית | - Idan - | פיתוח גוף-כללי | 10 | 15-01-08 22:05 |
שאלה חשובה לכל המתאמנים אני רוצה לראות מה אתם עושים | shayetet13 | אימונים | 13 | 23-08-07 22:24 |
שאלה די מעניינת, בבקשה אנשים שיודעים. | Nimrod | תזונה ותוספים | 14 | 29-01-07 23:15 |