|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני 1.69 מטר שוקל 69 ק"ג רוצה לחטב לקראת הקיץ.
יש לי תפריט שכבר פרסמתי באתר ואמרו שהוא בסדר אני מכניס 1500 קלוריות , 150-160 גרם חלבון , 151 גרם פחמימה ו38.8 גרם שומן ביום. מתאמן בחדר כושר ארבע פעמים בשבוע + מתאמן כדוריד 4 פעמים בשבוע + משחק ועושה אירובי שלוש פעמים בשבוע למשך חצי שעה כל פעם. האם הדרך שלי טובה? הערות בבקשה. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא ראיתי את התפריט, נשמע קצת שיש לך טיפה יותר מידי חלבון, אין לך צורך במעל 140 גרם ליום.
אבל, כל עוד התפריט נוח לך, בנוסף יש לך מרץ לכל הפעילות גופנית הזאת שציינת, והכי חשוב שאתה יורד במשקל, אז מצויין. בהצלחה.
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אתה צריך לראות איך אתה מתקדם ולפי זה לשנות הכול עינין של ניסוי וטעיה הולך סבבה אם לא משנים מורדים מוסיפים אירובי מה שאיצלך לא ניראה לי צריך אתה עושה מספיק
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יעלה את התפריט שלא יהיו ספקות
בוקר: 2 פרוסות לחם קל + 2 פרוסות פסטרמה דלת שומן + סלט ביניים: 2 דיאט יופלה 0% + 5 שקדים אימון חדר כושר שלאחריו שייק + בננה צהריים: 200 גרם חזה עוף (אחרי בישול) + 2 תפו"א + סלט ביניים: 2 פרוסות לחם קל + 2 פרוסות פסטרמה + כף טחינה אימון כדוריד ערב: בננה + קופסאת קוטג' 3% או 2 ביצים(צהוב אחד) + סלט + 2 פרוסות לחם קל לילה : דיאט יופלה 0% מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה אם יהיה לו יותר מדי חלבון????????????
|
![]() |
![]() |