|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לעשות מיליטרי פרס עם משקולות בודדות בעמידה זה בסדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תסביר למה קודם כל אי אפשר עם מוט?
אפשר לעשות עם משקולות, אבל קשה מאוד להתקדם איתן
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() זה לא מיליטרי פרס, אלא לחיצת כתפיים עם משקולות בודדות.
ואפשרי אבל תמיד עדיף לבצע מיליטרי.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל שאין כלוב במכון
אז אני עושה ככה עד שאני יעבור למכון אחר אז אני עושה לפעמים לחיצה כתפיים בסמיט משין בישיבה ולפעמים לחיצה עם משקולות בודדות... ורגליים אני עושה בנתיים לחיצת רגליים או סקוואט בסמיט משין |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כשאתה עןושה עם דאמבלים אתה די מבודד את הראש הקידמי
כשאתה עושה מילטרי כהלכתו אתה עובד בצורה מאוזנת על שאר הראשים... זהו תרגיל בסיס כשעם דאמבלים זה פשוט הלוסיף תרגיל עזר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתמ מתאמן מתחיל אתה כנראה יכול לעשות קלין מהרצפה למשקל שאתה עושה איתו מיליטרי אפילו אם אין לך טכניקה טובה של קלין.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() האמת קלין אף פעם לא ניסיתי
אני ינסה ללמוד את הטכניקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תנסה לשים את המוט על המקבילים או לקחת מהבנץ'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם נתחשב בזה שאתה מתחיל, המשקל שאתה תעשה במיליטרי פרס לא יהיה גבוה ברמה שלא תוכל להרים את המוט מהספסל של הבנץ' לחזה שלך, למיקום של המוט.
לחיצת כתפיים עם דאמבלים באמת מבודד הרבה יותר את השריר הקדמי של הכתף, כמו שhypertrophy אמר. מניסיון אישי שלי, אני הייתי מעדיף מן הסתם בהרבה את המיליטרי פרס. תרגיל מעולה שעובד על הכתף האמצעית והקדמית באופן מעולה. (לא ממש מרגיש את האחורית, אולי היא עובדת. אבל בכל מקרה היא עובדת גם בחתירה עם מוט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() קלין בכלל לא תרגיל פשוט. תתחיל עם תרגילים יותר פשוטים ללמידה (אך עדיין קשים כגון,סקוואט דדליפט,מילטרי פרס). ואז תלמד קלין. אבל תמיד יש לך את האופציה לשים את המוט על המקבילים.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סקואט ודדליפט אני עושה
אני לא מתאמן מתחיל הייתי מתאמן לפני שנה במשך שנה וחצי ועכשיו חזרתי להתאמן לפני 4 חודש בערך עכשיו אני בחדר כושר די מעפן בנתיים אז אני עושה דדליפט בנט אובר יעני עם מוט אולימפי ובנץ פרס (התרגלילים המורכבים) וסקואט בסמיט משין כי אין את הכלוב אז רציתי לדעת בקשר לכתפיים מה אפשר לעשות כי זה קצת בעיה להרים מוט אולימפי קילו30/40 אל הכתפיים אז בנתיים מה שאני עושה זה לחיצה בסמיט משין מאחורי הראש או לחיצה עם משקולות בודדות כמובן עם עוד תרגיל כמו הרחקה לצדדים או משהו אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מיליטרי פרס | Ballantine | אימונים | 5 | 14-02-10 21:43 |
לחיצת כתף בישיבה כנגד מישקולות בודדות. | itaymadddd | אימונים | 0 | 29-12-09 10:40 |
מיליטרי פרס | R&R | אימונים | 3 | 15-07-09 00:28 |
[שאלה] פרפר כנגד משקולות בודדות | DanD | אימונים | 1 | 11-05-09 16:45 |
שאלה|פרמידה הפוכה+חזה בודדות/מוט | DanielML | אימונים | 6 | 02-02-09 17:58 |