ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-07-10, 00:27   #1
hag
חבר פעיל

ברירת מחדל התחלתי להתאמן, קבלתי גם תוכנית תזונה-מבקש את דעתכם

אתמול נרשמתי לחדר כושר והתחלתי להתאמן, קבלתי גם תוכנית תזונה שקצת יותר מדי קלה בשביל להיות אמיתית.
זה נראה לי מוזר שאפשר להרזות בכזאת קלות, רק על ידי אכילה מסודרת והרבה ספורט, ממה שידוע לי עד היום הורדה במשקל = סבל של רעב כבד.
אני חייב לציין שאני מתאמן אצל מאמן שנחשב ממש ממש רציני, גם פה בפורום הרצתי חיפוש וראיתי שממש תופסים ממנו, זה אודי מהמכון של אודי בחיפה.
כולם אצלו במכון חטובים רצח או ממש ממש שריריים, ובגלל זה הלכתי אליו כי ראיתי שאצלו מקבלים תוצאות בניגוד למקומות אחרים שראיתי, שבהם יש רק כוסיות שעושות אירובי והגברים נראים רופסים וחסרי שרירים.

קצת רקע, יש לי עודף משקל, צמיגים די רציניים בבטן, עד היום ניסיתי לרדת במשקל דרך אירובי בלבד והרבה הרעבה, וזה לא הצליח כי לא הצלחתי להרעיב את עצמי ונשברתי תמיד.
החלטתי לנסות שיטה חדשה איך להרזות וגם לקבל בונוס של גוף יותר מעוצב ושרירי, וללכת לחדר כושר ולהתאמן על משקולות ומכשירים בנוסף לאימונים אירוביים שגם ככה אני עושה תמיד(ועכשיו מתכוון להגביר אותם), וכמובן לקבל בחדר כושר תוכנית תזונה מהמאמן.

אז המאמן הכין לי תוכנית אימונים ועשה לי אימון אישי שבו הוא הסביר לי בדיוק אבל בדיוק איך לעשות כל תרגיל, וכמובן גם נתן לי תוכנית תזונה.
אני כרגע מתאמן מתחיל לחלוטין אתמול היה לי אימון ראשון.
זאת תוכנית התזונה שקבלתי:
ישר המאמן אמר "תאכל בסבבה שלך אל תרעיב את עצמך, כל מה שאני רוצה זה שתקפיד לאכול ארוחת בוקר קלה ומזינה של קצת לחם קצת, גבינה לבנה, ביצה, ירקות, ואם בא לך איזה כוס קפה".
אחרי זה הוא אמר "אחרי ארוחת בוקר תאכל במשך היום כל 4-5 שעות ותאכל בסבבה שלך תאכל מצידי הרבה, תאכל מה שבא לך, לחם, בשר, חומוס, אורז, הכל" הוא גם אמר את זה כי ישר אמרתי לו שקשה לי להרעיב את עצמי ושאני צריך הרבה אוכל בשביל לשבוע.
בסוף שאלתי אותו מה לגבי מתוקים ואז הוא אמר "אז זהו, שאמרתי תאכל מה שאתה רוצה, אבל במתוקים תשתדל כמה שפחות, תנסה להמנע".

חוץ מזה הוא אמר כמה שיותר אירובי ולבוא להתאמן קבוע על משקולות ומכשירים והעניינים יסתדרו, אני אהיה יותר שרירי ויותר רזה.

עכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם, האם באמת אפשר בכזאת קלות להוריד שומן מהגוף?!?!

אגב, יש מצב שבעתיד הוא יתן לי תוכנית הרבה יותר קשה ומפורטת, אבל אני כרגע סופר מתחיל ויש עלי עודף משקל רציני, יש מצב שבשביל להוריד 10-20 אחוז מהמשקל שלי התוכנית שלו כבר מספיקה?
ואולי פשוט אחרי שאני כבר אהיה סתם אחד לא חטוב ולא ממש שמן הוא כבר יתן לי תוכנית ממש עצבנית לחיטוב?
אלה סתם השערות שלי.
טוב סיימתי, מחכה לתגובות.
hag מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה