|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אפשר שתענו בבקשה לפי סימון תזונתי ל100 גרם..
כמה גרם חלבון יש בחזה עוף, בכנף, בגרון, בשוק ובמשולש? תודה מראש לעונים ושבוע טוב לכולם
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() גוגל....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() בין ה20-30 לכולם אני חושב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא מצאתי, בזמן הזה יכלת לענות לי כבר וכולם היום מרוצים.
![]() |
#5 |
|
![]() נכון בוס....
מתי אפשר לדבר איתך על לקיחת יום חופש? יש לי אירוע חשוב שאני צריך להיות בו והרבה זמן לא הייתי בחופש
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב..?
אם אפשר בבקשה תשובה מדויקת יותר
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא רוצה אל תענה, סע מהאשכול.
![]() |
#8 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() אף אחד לא חייב לך כלום גם כשעוזרים לך אתה מתחצף ודורש תשובה יותר מזויקת בזלזול
אז נסעתי מהאשכול..... אה אופס אתה נסעת מהפורום...תלמד דרך ארץ ותחזור
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() נראה לי שבערך 25 גרם ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה - כמו חלבון יומית וכמות חלבון אחרי אימון | North | תזונה ותוספים | 3 | 05-07-10 22:02 |
הבדל בין חטיף חלבון לבין אבקת חלבון ועוד שאלות | psycat1640 | תזונה ותוספים | 4 | 17-03-10 18:35 |
יש לכם מתכונים לארוחות חלבון שמורכבות מהרבה חלבון ופחות שומן? | PowerfulBody | תזונה ותוספים | 1 | 05-01-09 13:14 |
צריך עזרה בהנת מתכון לעוגת חלבון או עוגיות חלבון... | roy makaay | תזונה ותוספים | 6 | 09-06-07 08:36 |